Ferry weer naar Rach Gia

Rach Gia Travel Blog

 › entry 27 of 37 › view all entries
Deze dag wordt ook weer opgedeelt in verschillende delen om te laten zien hoe we reizen.

Allereerst de ferry naar Rach Gia. Ik heb vanacht bijna niet geslapen. Het stormde vanacht heel erg, ik was bang dat er inbrekers binnen kwamen en ik was bang dat ik niet op tijd zou opstaan. Allemaal bizarre angsten natuurlijk, maar ze weerhielden me er in ieder geval van dat ik langer dan een uur aan een stuk heb kunnen slapen. Rond zes uur gaat de wekker en pak ik mijn spullen. We hebben een taxi besteld die ons naar het boekingskantoor kan brengen. Als ik de deur open doe zie ik net Jarik en Elske ook naar buiten komen. We zijn dus allemaal op tijd.

De taxi brengt ons naar het boekingskantoor wat nog gesloten is. We dumpen onze tassen en gaan even op zoek naar een ontbijt. We vinden ergens een kraampje wat brood met smeerkaas aanbied en kopen daar drie broodjes. Ondertussen is het kantoor open en kunnen we wachten. Na een half uur komt een bus langs. Deze bus brengt ons naar de Ferry.

We hebben een andere maatschappij dan de heenweg, deze is wat luxer ingericht nog. De zee is verassend genoeg erg kalm en het regent ook niet. De tocht was eigenlijk vrij comfortabel. Niemand in de boot heeft, voorzover ik weet, moeten overgeven. Voor we het weten zijn we bij Rach Gia. (meevaller! aangezien we alle drie nogal tegen de bootreis op zagen, zeker gezien de storm van de afgelopen dagen)
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Rach Gia
photo by: SLC_DAS