And so it begins

Groningen Travel Blog

 › entry 1 of 37 › view all entries
Inpakken - Before - 2
Before we start this journal, my apologies, it will be in Dutch. It is mostly intended for friends and family at home :)

In ieder geval. Vanavond is het nu wel zo begonnen. Alle spullen ingepakt, nog even de laatste dingen gekocht en geregeld. Morgen richting Schiphol om daarna de lange reis richting het verre oosten te beginnen. Het zal nu mijn 4de keer worden dat ik die kant uit ga. Het blijft een machtig mooi gebied met elke keer weer wat nieuws te ontdekken.

Het idee van deze reis is om te beginnen in Hong Kong, daar de wedstrijd Nederland-Brazilie te zien in de Nederlandse Club die daar een geweldige avond gaat organizeren ;) En we gaan natuurlijk winnen!

In Hong Kong gaan we de visa regelen voor China, daarna gaan we richting Nanning. In Nanning gaan we wat dagtrips doen en de visa voor Vietnam regelen. Dan via bus/trein/taxi naar Vietnam. Dan gaan we dat gebied de komende weken onveilig maken. Als we uiteindelijk in het zuiden aankomen willen de visa regelen voor Cambodia en dan een week ongeveer daar doorbrengen. We eindigen onze reis op een Thais eiland, waarna we via Bangkok terug vliegen naar Hong Kong om dan weer onze terug vlucht te halen.

Tot zover het plan! De komende weken zal duidelijk worden hoe we precies de details gaan invullen!

Ik ga ik in ieder geval zo slapen, morgen weer vroeg op. De volgende entry zal in Hong Kong zijn
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Inpakken - Before - 2
Inpakken - Before - 2
Inpakken - After
Inpakken - After
Groningen
photo by: liekevo