Terug thuis

Schiphol Travel Blog

 › entry 30 of 30 › view all entries
Vaag herinner ik me nog iets van hevige turbulentie tijdens de vlucht, maar eigenlijk heb ik bijna de hele de nacht doorgeslapen. Wanneer ik versuft wakker wordt, wordt het ontbijt geserveerd en zijn we bijna terug in Nederland.

We landen zoals voorzien en ook de bagage komt vlot. Hier eindigt dus ons avontuur. Toch wel een vreemd gevoel om nu afscheid te nemen van de hechte groep waarmee ik drie weken heb opgetrokken. Ik voel me een beetje verweesd.

In de aankomsthal staan mijn ouders me op te wachten. Wat een leuke verrassing! Het is een blij weerzien en ik ben ook erg blij dat ik nu niet de lange treinrit terug naar Antwerpen hoef te maken. In de auto willen ze natuurlijk graag weten hoe het geweest is, maar ik weet niet waar te beginnen: zoveel avonturen, zoveel verhalen, zoveel belevenissen... Allemaal dingen die een diepe indruk op me hebben achtergelaten en die ik nooit meer vergeten zal!

Bedankt aan de ganse groep voor jullie vriendschap en gezelligheid. Jullie waren de beste groep ooit! Bedankt aan Harro voor jouw enthousiasme en de goede zorgen voor on allemaal! En bedankt Peru voor jouw gastvrijheid, monumenten en natuurschoon! Bedankt dat ik jou ontdekken mocht!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Schiphol
photo by: Paulovic