The sky is the limit.

Miami Travel Blog

 › entry 4 of 9 › view all entries

Om te kunnen starten met de stage moet er eerst een social security nummer aangevraagd worden. Omdat dit pas kan gebeuren na dat je 10 dagen in Amerika bent betekent dit dat we de eerste 2 weken vakantie hebben:P.
Gister hebben wij een rondleiding gehad door de verschillende hotels van Charles Group en hebben wij alle GM's ontmoet.
Koen Roelens (de GM van Best Western) is de persoon die alles voor ons regelt. Hij is heel vriendelijk en omdat hij zelf ook stages heeft gehad zitten we op een lijn.

Vandaag hebben we de director of operations(de directeur van alle hotels) ontmoet tijden een personeels lunch. Hij kwam tijdens de maandelijke lunch samen met koen roelens bij ons aan tafel zitten. Hij stelde op dat moment vragen over wat wij wouden leren en wat wij willen gaan doen in de toekomst. Om 14.00 uur hadden wij nog een oficieele formele afspraak met hem. Hier vertelde hij hoe het er aan toegaat binnen de hotels met de nadruk op geld verdienen, peroonlijke hygeene dus hoe je eruit ziet op de werkvloer en dat het een mooie kans voor ons is.
Een ding herhaalde hij steed maar weer: 'The sky is the limit!'. Hiermee bedoelde hij dat je alles kan berijken zolang je er 100% voor gaat.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Miami
photo by: ellieperla