De eerste dagen.

Mexico City Travel Blog

 › entry 4 of 16 › view all entries
Ben zaterdagavond goed aangekomen met een behoorlijke jetlag. Om 2100 uur was ik in het hotel. Gister sliep ik al weer om een uur of 10 en vonochtend om 7 uur stond ik al weer naast mijn bed. Echt goed geslapen heb ik niet, het was koud vanacht. Snachts koelt het namelijk sterk af in Mexico City, daar het in een dal ligt.
Ik ben van plan om morgen naar TeoHuanCan te trekken. Ik ben gisteren naar het Nationaal Antropoligisch Museum geweest. Ik heb een flink eind gelopen en de eerste blaren zijn in wording.
Maar het was het waard. Ik heb veel tijd doorgebracht in de Maya hal. Het Museum is opgedeeld in 6 types historie. Je kunt daar als het ware 3 dagen lopen en dan heb je misschien alles gezien. Het was druk gisteren bij het Museum. Op zondagen mogen de mexicanen namelijk gratis naar binnen. Daarnaast trekt de zondagse markt ook veel bezoekers.
Ik zal kijken of ik zo nog foto┬┤s kan plaatsen.
Ik weet niet wanneer mijn volgende bericht zal zijn, aangezien de internet cafes hier niet zoveel aanwezig als in Costa Rica of Panama.
Vandaag verken ik nog een stukje van de city.
Tot het volgende bericht.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mexico City Hotels & Accommodations review
Nicely priced when booked online. Friendly staff. Beautifull view, in de centre of the city close to the park. There is a lot to do around the hotel. … read entire review