Chillen aan de pasific

Puerto Escondido Travel Blog

 › entry 7 of 16 › view all entries
Ondergaande zon de tweede dag
Drie dagen geleden ben ik vertrokken uit Oaxaca. Ik zat daar in een mooi hostel. In dat Hostel heb ik twee meiden uit London ontmoet en zij hebben me meegenomen in hun huurauto naar Puerto Escondido. Ook de andere van de groep trekken richting Puerto. Joe uit america en Ella en Brogan uit Canada. Joe kwamen we de eerste dag al weer tegen, Brogan en Ella heb ik niet meer terug gezien. Het is hier erg warm, een graad of 35 denk ik, maar de zeewind is het goed uit te houden. De eerste nacht slapen we in de tower Bridge, een hostel van Steve die we ontmoet hebben in La Villada Inn. De volgende dag gaan we opzoek naar een andere plaats, omdat we Steve willen ontlopen, het is een beetje een exentrieke engelsman. We vinden een plaatsje direct aan het strand genaamd Sexto Senso, gerund door een italiaans koppel.
zicht vanuit de bungalow op het strand
Het zijn nogal hippies, maar dat maakt het niet minder leuk.
Vandaag is de laatste dag dat we samen zijn, morgen is het namelijk de bedoeling dat ik richting San Cristobal trek. Een busreis van 13 uur. De bus vetrekt om 1830. Ik zit inmiddels op de bus te wachten nu al een uurtje of wat in een internet cafe mijn tijd door te komen. Ik heb inmiddels afscheid genomen van Anita en Jennie, zij trekken langs de kust verder. Ben goede vrienden met ze geworden in die paar dagen en ik zal ze zeker een keer opzoeken in London.

Het zal mij benieuwen wie ik nog tegen ga komen.
Hieronder een impressie van de plaats en de ondergaande zon.
Ik kan op dit idote (waarbenjij.nu)blog maar 10 foto´s plaatsen, dus dit zijn een van de laatste foto´s die je te zien krijgt.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ondergaande zon de tweede dag
Ondergaande zon de tweede dag
zicht vanuit de bungalow op het st…
zicht vanuit de bungalow op het s…