Aangekomen in Playa del Carmen

Playa del Carmen Travel Blog

 › entry 11 of 16 › view all entries
Ik had van tevoren geboekt in PDC, alleen lukte het me niet om de dag dat ik aan zou komen te reserveren.
Het eerste wat de man bij de receptie dan ook zei was dat de hostel vol zat, daarna vroeg hij of ik had gereserveerd. Toen ik bevestigend antwoord gaf dat ik had gereserveerd vor de volgende dag en de dag daaropvolgend, werd het antwoord al anders, mischien had hij vor die nacht nog een plaats op een dorm. Ik kwam terecht bij en wat vage canadees van in de 40, maar hij had een goed gevoel voor humor. Er lag nog iemand op de kamer maar die was niet aanwezig. Ik ging op zoek naar repelente de mosquito, met een vorm van deet erin. (btw: ik typ dit trouwens op en klote toetsenbord, zodra ik te snel typ vallen er letters weg, vooral bij dubbele letters.) Uiteindelijk na de derde farmacia bezocht te heben wat gevonden. Op het strand gaan ligen en vervolgens terug gegan naar de hostel. Daar ontmoete ik Laura en autralische die met har vriend in Canada woont en in Mexico en studie volgt om lerares te worden in Spanje.
Met haar ben ik een beetje opgetrokken de drie dagen dat ik in PDC verbleef. Op de tweede dag heb ik Tulum bezocht. De enige Maya site die op een klif aan de rand van de ocean is gebouwd.
Op de laatste dag in wat achteraf straatjes met Laura naar een eetgelegenheid gezocht. En we vonden er 1, en wat voor 1. De eigenaar bleek een redelijk bekende acteur te zijn in Mexico, ik sta dan ook met hem op de foto Wink We mochten een film kiezen uit 1 van de posters die hij op de muur had hangen. Erg grapig allemaal.Ik begin al behoorlijk bruin te worden, bijna zwart zou je haast zeggen. De volgende dag vertrokken naar Cancun, aangezien ik een vlucht heb geboekt op de 18e van Cancun naar Mexico city.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!