van striptease naar lijfelijk contact ......ja ze willen je echt helemaal!!

Calgary Travel Blog

 › entry 4 of 26 › view all entries

nou mijn trip naar canada is begonnen hoor. super!!! zit nu aan een lavendelthee op het vliegveld van calgary. te wachten op mijn vlucht naar edmonton. je moet wat doen met je tijd:) 

lekker zonnetje toen mams en paps mij weg brachten naar het leuke maar vooral goedkoope dusseldorf :) in dusseldorf nog niets aan de hand hooguit dat je je hele tas uit moet ruimen omdat je laptop apart door dat scanding moet....... zucht. lekker twee stoelen met raam voor mij alleen lang leven voorseizoen!!! maar toen begon t hoor. dacht ik dat alleen de usa je zo'n beetje helemaal naakt willen zien ... nee hoor great britain londen ook!! van schoenen naar riem naar t shirt want er zaten wat knoopjes op ofzo... en toen stond ik daar op sokken met een topje aan in de hal van heatrow londen.

uitzicht vanuit het vliegtuig op een zondsondergan op de rockiemountains.
leuk is anders.:)  wat een warm welkom.!!! maar goed ze maakte het goed door mij ook op de vlucht naar calgary twee stoelen te geven met raam. zag alleen niet zoveel omdat engeland zich aan zijn reputatie houdt.... mist en regen. tja...

en nu zit ik dus in calgary bij te komen van een vrouwlijk persoon die mij van top tot teen heeft bevoelt ja.. tegenwoordig niet meer vluchtig over het lichaam zoals 5 jaar geleden richting zelfde land als nu ... nee hoor knijpen en hard drukken om er maar zeker van te zijn dat ik geen verboden dingen naar canada smokkel... ik zou niet durven. :)

haha maar ik heb het overleeft zoals jullie lezen, maar mijn vlucht wordt omgeroepen dus ik ga alles maar weer eens inpakken en jullie worden wel weer op de hoogte gehouden als ik in high prairie ben.  dat is voor de exacte mensen onder jullie nog ruim 800 miles van calgary verwijderd :)

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
uitzicht vanuit het vliegtuig op e…
uitzicht vanuit het vliegtuig op …
Calgary
photo by: Vikram