puppies

Valleyview Travel Blog

 › entry 10 of 26 › view all entries
mule deer

heb vandaag site seeing gedaan hier in alberta. Louise en ik zijn na eerst alle dieren voederen en drinken geven en ons zelf niet vergeten natuurlijk!!! op weg gegaan naar de hetteridge. Dit is een geloofsovertuiging die zich voornamelijk richt op de landbouw. heb een link naar een site erbij gedaan voor de mensen die er meer van willen weten http://library.wur.nl/veeteelt/v24/a23p78-79.pdf.

ze leven met zijn allen op een colonie en hier doen ze alles zoals samen eten, werken en naar school gaan. ik heb voornamelijk een kijkje genomen op hun schapenfarm, moet zeggen niet verkeerd hoor. lekkere verwarmde stallen, ... zij hoeven niet bij -20 buiten te staan, maar als ik moest kiezen ga voor de kou!!! veel leuker om in te werken, heb je tenminste t idee dat je nog wat aan t doen bent.

de kleine banden :)
.. haha zoals je handen lekker warm houden aan de uier van een ooi!!!

Veder hebben we hier nog een paar leuke banden opgehaald, ze zijn maar klein hoor ;) en onderweg hebben we nog een paar hertjes gezien. dus geniet alvast van de foto's .

en toen was t avond en kwam er heleboel geluid uit de kraamkamer dus ik sprint naar boven en vind daar jet bezig met bevallen. joepie mijn eerste puppie heb ik geboren zien worden!!! de stand staat nu op talloze schapen, 1 kat, 1 paard, 1 ezel, 1 mens en ja nu ook 1 hond die ik geboren heb zien worden. de puppie is een jongen ook wel reu genoemd. Maar zelfs na een geboorte gaat t leven gewoon door, oftwel om 10 uur savonds ging ik maar weer eens de kou in om de lammeren melk te geven, want jullie moeten weten we hebben nu drie moeders die niet erg aardig zijn voor hun kinderen. lammermishandeling kan je het bijna gaan noemen :) deze lammeren hebben dus even hulp nodig als zij het pad richting uier willen gaan bewandelen. want ja die zit bij de achterpoten de grootste verschrikking voor een lam. maar gelukkig zijn het echte volhoudertjes...

even een update er zijn nu 6 puppies!!!!

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
mule deer
mule deer
de kleine banden :)
de kleine banden :)
de verwarmde farm van de hetteridge
de verwarmde farm van de hetteridge
little smoky river, een rivier die…
little smoky river, een rivier di…
Valleyview
photo by: iebee