ook leuk.. een buurman.

Edmonton Travel Blog

 › entry 5 of 26 › view all entries

even een update voor jullie ,heb toch niet veel anders te doen :) zit lekker op t vliegveld van edmonton... ook gezellig. door mist zijn gister avond mijn vluchten een beetje omgegooid waardoor ik dus niet meer in mijn hostel kon, dus...... tja twee stoelen tegen elkaar en t lijkt best aardig op een bed hoor alleen jammer van die omroepen en schoonmakers die de gehele nacht door airport edmonton lopen :) nachtrust was dus niet echt geweldig :)

wisten jullie dat als een vlucht gecanseld wordt je, je bagage weer op moet halen weer in moet checken en dan weer door het checkpoint!! Mijn totaal aan checkpoints staat op deze reis nu al op 4 terwijl ik maar 2 overstappen had ;P         We hadden eerst al een half uur op de startbaan staan wachten nadat het vliegtuit de - iced werd. ja dat doen ze hier. en toen besloten ze toch maar dat we niet konden starten dus weer terug taxien naar de gate.... en hier kregen we dus het geweldige nieuws te horen.

je snapt wij gaan als makke schapen keurig onze spullen halen en gaan weer keurig in de rij staan om te kijken of we een ander ticket kunnen krijgen.  en ja ik had geluk!!! ik hoorde bij de 7 mazelaars... wij kregen een ticket maar moesten dan wel heel snel rennen want het volgende vliegtuig(start vanaf een andere startbaan schijnbaar dus meer zicht) vertrok over 10 minuten. zien jullie het al voor je 7 mensen oud en jong rennend door vliegveld calgary en dan tot de schrikbarende conclusie komen dat we toch echt weer langs het checkpoint moesten dus ... riemen af, laptops eruit halen, schoenen uit, vloeistofjes in pastic zakjes keurig in het gelid anders krijg je ze terug en dat proberen heeeel snel te doen,,, je snapt dat lukt dus niet. :) tot hilariteit van ons 7 bleek dat we allemaal al keurig ons flesje water hadden gevuld net voordat we vertrokken met het vorige vliegtuig.. maar stoute wij... we hadden het dus niet leeg gegooid of opgedronken dus werden alle tassen er weer uitgehaald en moesten we zorgen dat het water verdween .. toen maar wedstrijd wie kan het snelst zijn flesje leeg drinken.. helaas ik heb niet gewonen. eind goed al goed wij eindelijk bij gate a04 en wat bleek dat vliegtuig ging nog lang niet weg want had het zelfde probleem als ons namelijk de mist dus zweet van de hoofdjes geveegd en gaan zitten.... en tja toen maar gaan wachten en wachten en wachten maar eindelijk mochten we dan toch om half 11 gingen mijn beentjes het vliegtuig in het konden we met veel geraas het luchtruim zoeken... in edmonton bleek dat wij de laatste waren. De rest moest per bus naar hier komen. en nu 5am komen de eerste mensen van onze vlucht binnen en kijken niet bepaald blij terwijl ik lekker heb genoten van een buurman die snurkt, lichten, omroepen en schoonmakers. aan jullie de keus wie beter afwas.

nu wachten we keurig op de sky shuttle die ons gaat brengen naar greyhound station downtown edmonton jippie!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Edmonton
photo by: silan