niets speciaals!!!

Surrey Travel Blog

 › entry 20 of 26 › view all entries
de balkonetjes van de canadezen

even bloggen om iedereen tevreden te houden :) ben keurig aanbeland bij mijn familie hier in de omgeving van vancouver. Even voor jullie overzicht.. heb gister zo'n 11 uur gereist door bc. en tot mijn groote teleurstelling ging ik van kou -15 en sneeuw en voor de canadezen onder ons het was echt sneeuw en geen flurry's!!  naar 10 graden en geen vlokje te bekenen . dus wie in mijn vorige blog las dat ik zo blij was met dat stukje groen na zoveel wit.... nou dat is veranderd hoor... ik wil het weer wit hebben. het is hier ontiegelijk heet in mijn beleving... kun je t voorstellen zit hier in een tshirt met 10 graden :) en nog heb ik het heet.... maar ik ga nu wel de olympische spelen beleven mensen!!!!!

Ik had niet in de gaten hoe erg canadezen met de olympische spelen bezig waren totdat ik de bus richting vancouver pakte.

mijn tantes balkon nadat elizabeth en ik de vlag hebben opgehangen voor haar!!!
in alberta is er niet veel aandacht voor de oc, behalve gehoon dat er niet voldoende sneeuw is.... maar hier in surrey en onderweg naar vancouver zie je al de tuinen en balkonetjes versiert met de canadeze vlag en vooral de woorden  I BELIEVE!!! GO CANADA GO!!! dat zijn de kreten die hier veel te horen zijn om de sporters aan te moedigen.  ook erg grappig iedere canadees heeft nu zijn eigen olympische trui... ik ook dankzij louise :) en ze lopen er ook echt in. dus je bent nu niet alleen in canada maar je ziet ook overal canada.. best grappig mensen.

Vanmiddag ga ik met een stel mensen de openingsceremony volgen op een groot scherm zal jullie laten weten hoe dat is geweest.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
de balkonetjes van de canadezen
de balkonetjes van de canadezen
mijn tantes balkon nadat elizabeth…
mijn tantes balkon nadat elizabet…
Surrey
photo by: iebee