eindelijk de bergjes...

Lake Louise Travel Blog

 › entry 14 of 26 › view all entries

gister was t zo ver of eigenlijk al weer eergister. Ik ging verhuizen :). de laatste ooi nog even geholpen met bevallen, voor t laatst even water gegeven en toen was t inpakken geblazen. na dit alles natuurlijk nog even een paar laatste blikken op de dieren en toen bleek dat je zelfs met nette kleren een schaap terug de wei in kan dirigeren. het was ooi D, haar lam was die zelfde nacht overleden op onverklaarbare wijze. Moeder dus logisch nog opzoek naar haar lam.

Maar goed mijn tripje begon dus in high prairie de busrit naar edmonton was niet verkeerd onderweg lekker lopen smullen van mijn broodjes... louise bedankt!!!! de bus vanuit edomonton naar calgary had wel problemen al was ik mij daar niet van bewust want ik had vier stoelen ingepikt was naar dromenland vertrokken.

........... ook wel eens lekker! maar hierdoor dus wel mijn aansluiting naar lake louise gemist... zucht volgens schema zou ik dan de hele dag moeten wachten tot s avonds een uur of 8 tot ik de volgende bus kon pakken, maar ik had zo mijn eigen troeven op het edmonton station had ik met een jongen gesproken die zijn auto naar vancouver moest brengen vanwege een verhuizing of iets dergelijks. dus ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik en nathalie ( ook een gestrande medepassagier) met hem meekonden richting lake louise want ja daar moet hij toch doorheen als hij naar vancouver gaat..... tot onze grote opluchting hij zei ja. we moesten alleen wel nog een paar dingen oppikken en daarna konden we gaan. joepie. Wat bleek we hebben de hele ochtend door calgary rond getourd al zijn spullen ophalen bij vrienden.
.. zucht!! maar toen was t zo ver om 12.30 gingen we highway 1 op en wat bleek ik zat achter t stuur, meneer ben was namelijk doodop en vond dat wij wel konden rijden.... ikke blij want dit is echt een super weg. de uitzichten zijn geweldig en uiteindelijk ga je de heuvel over en dan komen de bergen je tegemoet, een voor een komen ze dichterbij en neem je ontiegelijk veel fotos van al dat moois :)  Ben viel in slaap maar nathalie en ik hadden de grootste lol in de auto... helaas toen kwam banff in zicht en moest ze eruit.  en reed ik verder met de nog steeds slapende meneer ben. :)

in lake louise uitgestapt meneer ben uitgezwaaid en de boel gaan inspecteren. kon tot mijn stomme verbazing dat meer toch niet vinden... wat bleek moet je nog een 10 minuten lopen  vanuit t dorp om t te zien, tja daar had ik niet opgerekend en t werd al donker dus dat staat voor vandaag op de planning.

er is hier vanalles te doen en te zien dus ik zal jullie op de hoogte houden.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Lake Louise
photo by: mountaingirl