ben weer thuis

Uden Travel Blog

 › entry 26 of 26 › view all entries

hoi allemaal,

ben weer thuis de meeste van jullie hadden dat al weer gemerkt :), maar voor de andere ik ben dus weer in nederland en mensen wat is het hier vreselijk weer zeg!!!

mijn reis terug ging uitstekend alle problemen had ik blijkbaar al op de heenweg op me genomen zodat ik nu lekker kon genieten van films, eten en mijn slaap!!! helaas geen uitzicht want de meeste tijd vlogen we in t donker... ook wel lekker als je probeert een tijdverschil van 9 uur te overbruggen. maar kan u vertellen tis me gelukt.. ben weer zo fris als een hoentje.

terug thuis kon ik gelijk aan de slag, namelijk verhuizen, bedden uitelkaar halen, werken, toeschouwer zijn voor mijn broertjes die 5e en 9e werden op het nk indoor atletiek.. graag applaus hiervoor!!! en toen weer werken... zoals jullie snappen ben weer in mijn oude ritme en dat blijft zo tot 26 april.............. want dan mensen kunnen jullie genieten van mijn volgende blog en wel vanuit het warm en zonnige guatemala... ga hier spaans leren en mijn zusje verblijden met mijn aanwezigheid... tenminste ik hoop dat ze hier blij mee is :p

dus hou de blog in de gaten voor volgende avonturen.

 

xx

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uden
photo by: edsander