au....... maar oh wat is het leuk!!!

Lake Louise Travel Blog

 › entry 16 of 26 › view all entries
travis leert diane hoe ze moet lopen met een snowboard!!

ja mensen ik ben vandaag wezen snowboarden. Voor degenen die mij niet zo goed kennen ik heb nog nooit op skis of een snowboard gestaan.. dus ik was zeer benieuwd. Ik stond al vrij vroeg op want ja de shuttle bus gaat maar een keer per uur... gratis en voor niks dus klagen kan niet :)

en daar stond ik dan... kreeg een pas voor de lift in mijn hand, werd doorverwezen naar de rental en tja toen was het toch echt zover.... ingeborg ging aan haar eerste snowboardles beginnen.. joepie

Mijn instucteur heette travis kwam uit saskatchewan en voor paps.. hij is niet knap dus kom nog altijd naar huis :). de andere twee meiden waren diane en maggy. nou ja meiden ze waren allebei de 40 al overstegen..... zijn t dan nog meiden of moet je dan vrouwen zeggen ?????  maar goed eerst moesten we leren hoe we moesten lopen met een snowboard.

ikke
.. voor diane was dat hel op aarde snapte er niets van.. gelukkig voor mij ik was een natuurtalentje dus ik had binnen 5 minuten door hoe je moest lopen met een snowboard. kan ik weer toevoegen aan mijn vaardigheden :) Dat talent bleef eigenlijk de hele dag bij mij (kregen wel 4 uur lang les) ikke super blij al die mensen lagen telkens op hun gat en ik stond daar dan hartelijk om te lachen ... hahaha zo ging dat ongeveer.  Maar na de lunch gebeurde het hoor mensen.... ik moest leren om op mijn toe's  (tenen) naar beneden te gaan... nou ja toen kregen de andere een kans om te lachen en hoe!!! ik bakte er niets van... en ik moest alleen maar denken onee daar gaan mijn talent.... :) en ik kan u vertellen die helm die verplicht was... is noodzakelijk voor mij!!! ik kwam hard neer.
uitzicht als ik omhoog ging
. dat wil je niet weten. op de buik op mijn rug... gelukkig voor mij niemand had een camera dus al deze blamages zijn niet op de gevoelige plaat vast gelegd. dus eigenlijk ben  ik dom bezig door jullie nu te vertellen dat ik keihard op mijn bek ben gegaan maar goed... je moet toch ergens overschrijven.. hihi

eindelijk kon ik t een beetje en ja toen was het de beurt aan de turns. we moesten van de toe kant naar de hielkant tja vreemd genoeg was ik de eerste die dit weer onder de knie had.. haha mijn talent laat me toch niet in de steek!!!!  maar ook hier ben ik een paar keer goed gevallen... door mijn liefde voor snelheid of een gebrek aan weten wanneer je moet afremmen verloor ik nog wel eens de controle over de board met als gevolg dat het board ervandoor ging met mij en ik bij god niet wist hoe ik veilig en wel weer op mijn billen terecht moest komen.

tja zoals jullie weten val ik ook wel eens een keer, maar zo zie je wel mijn snowboard...
.. gelukkig maakte ik dan altijd weer een of andere stomme beweging en ging ik hoteldebotel zo voorover of achterover net hoe mijn bui stond tegen de vlakte... jullie snappen dus wel dat de au.. in mijn titel niet voor niets is geweest!!

Maar ik ben nog niet genezen hoor mensen dinsdag heb ik een volgende les ... dus blijf lezen straks meer avonturen van ingeborg op board. of eigenlijk board met ingeborg ... haha

om jullie een idee te geven waar ik nu de hele dag heb leren snowboarden heb ik een paar mooie fotos er bij gedaan, dit was het uitzicht dat ik had telkens als ik naar beneden ging of weer omhoog... beide waren geweldig iedergeval.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
travis leert diane hoe ze moet lop…
travis leert diane hoe ze moet lo…
ikke
ikke
uitzicht als ik omhoog ging
uitzicht als ik omhoog ging
tja zoals jullie weten val ik ook …
tja zoals jullie weten val ik ook…
uitzicht als ik naar beneden ging
uitzicht als ik naar beneden ging
uitzicht als je naar links viel..h…
uitzicht als je naar links viel..…
Lake Louise
photo by: mountaingirl