Zo..even updaten

Krabi Travel Blog

 › entry 25 of 57 › view all entries
Uitzicht vanaf t strand vanochtend!

He Allemaal,

Heeft even geduurd maar heb de afgelopen dagen niet echt veel tijd gehad om m'n blog te updaten..doen we nu maar in een keer de hele boel.

Op 28 October aangekomen in Ko Chang, prachtig eiland waar niet veel meer te doen is dan de hele dag op het strand liggen en genieten van het warme weer, blauwe zee en net zo blauwe lucht. Zat de eerste 3 nachten samen met Jonny in een hutje vlakbij het strand voor 50 bht p.p. ..1 euro, zo goedkoop krijg je het nooit weer :) Eigenlijk dus alleen maar aan het strand gelegen overdag, filmpje gekeken 'savonds en daarna de kroeg in tot een uurtje of 1, en dan gaat alles dicht..tegen 9 uur weer opstaan en dan weer hetzelfde liedje! Prima leventje dus.

Na een week daar hebben we de bus genomen naar Siem Reap in Cambodja (moest Thailand uit omdat m'n visum er zo'n beetje opzat). Ben drie dagen in Siem Reap gebleven waar we de eerste dag James en Nathan weer hebben ontmoet! Met hun sames de dag erna de tempels van Angkor Wat bezocht. Erg tof alleen jammer dat Angkor Wat zelf in de steigers stond voor renovatie...

Na Angkor met de bus naar Phnom Penh gereden. Deze stad is verreweg de smerigste die ik tot nu toe ben tegengekomen..overal stof en de helft van de stad stinkt naar een open riool..misschien sliepen we wel in de verkeerde buurt...De dag nadat we aankwamen hebben we de killing fields bezocht (massagraf uit de tijd van de Khmer Rouge) en S21, een politieke gevangenis die ongeveer net zo erg is als Auswitsch als je de foto's uit die tijd bekijkt..niet echt een vrolijk dagje.

Gelukkig zat m'n tijd er na 1 dag Phnom Penh er alweer op want 'savonds vloog ik terug naar Bangkok om mijn lieftallige zuster te ontmoeten die twee dagen daarvoor was aangekomen! M'n tas gedropt in Eef's hostel en daarna een drankje gaan doen op Khao San road. Redelijk toevallig dat we daar weer James en Nathan tegenkwamen! Zij waren richting Bangkok gegaan 1 dag voordat Jonny en ik naar Phnom Penh gingen en vlogen de volgende dag naar Nieuw Zeeland. Eef en ik gingen redelijk vroeg naar bed omdat zij nog wat ziekjes was en ik was redelijk kapot van al het gereis.

De dag erna hebben we de nachtbus naar Krabi geboekt voor dezelfde avond en hebben we overdag Wat Pho bezocht. Ik had die al gezien maargoed ik kon m'n zus natuurlijk niet de grootste liggende boedha van Thailand ontzeggen :)

Prima dagje en we konden prima slapen tegen een uurtje of 8..dat mocht ook wel want we moesten zo'n 18 uur reizen voordat we daadwerkelijk aankwamen in Ray Leh Beach (45 min met de boot vanaf Krabi).

Hier op Krabi is alles dikke prima, wel zo'n 1,5 dag met een buikgriepje op bed gelegen maar nu gaat alles weer goed! Het strand hier is misschien nog wel mooier dan op Ko Chang en wederom is het niet echt over the top toeristisch. Veel mensen doen hier aan bergbeklimmen en kajakken maar omdat ik de afgelopen dagen was slapjes was heb ik dat maar aan me voorbij laten gaan. Op het strand liggen is ook hard werken..niet dan?

Morgen ga ik met Eef richting Ko Phi Phi om daar..ergens op het strand te liggen waarschijnlijk!

Voor de rest weinig belangrijks gebeurd. Kreeg alleen gister een telefoontje van Jonny dat hij vandaag terugvliegt naar London omdat bij z'n vader kanker is geconstateerd en het er allemaal erg slecht uitziet..dat zijn niet de berichten die je wilt horen als je hier zit..

Met ons alles verder goed en ik update snel weer wat meer gedetaileerde verslagen (internet is vrij aan de prijs hier)

Groetjes!

Robin en Eef

ChrisM83 says:
Yo Robin en Eef! :-) Meer foto's!!! Als het internet wat goedkoper is, natuurlijk... veel plezier daar, hier heeft het gevroren... :S En er is sneeuw in Groningen gezien.

Groetjes, Chris
Posted on: Dec 16, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht vanaf t strand vanochtend!
Uitzicht vanaf t strand vanochtend!
Krabi
photo by: forevert2