The Motorcycle Diaries

Bangkok Travel Blog

 › entry 20 of 57 › view all entries
Chillen bij de waterval
Zo na een paar dagen goed chillen in Kanchanaburi ben ik vandaag weer aangekomen in Bangkok. Kostte me 6 uur (en zo'n 600 bht aan taxiritten) om m'n paspoort en het bijbehorende visum te regelen maar alles is nu helemaal voor mekaar!
Maargoed eerst nog wat over Kanchanaburi..

Eerste dag gingen Jonny en Scotty naar de brug en de musea, aangezien ik dat de laatste keer al had gedaan heb ik een motor gehuurd en ben domweg wat gaan touren in de omgeving. Hele dag geen toerist gezien, en op een paar toffe plekken terechtgekomen. Teruggekomen in het hostel zijn we wat gaan pokeren en borrelen, tot een medewerker naar ons toe kwam om te melden dat Michaela (die ik ontmoet had op de Trek in Chiang Mai, en die nu ook toevallig in ons hostel zit) een ongeluk met haar motor had gehad en in het ziekenhuis lag.
Damn monkeys..
Wij met z'n drieen in de taxi en ernaartoe. Gekneusde knie en schouder..en 4 dagen in een ziekenhuis liggen..redelijk balen!
Door dit hele debacle had Jonny niet echt meer zin om de dag erna op een motor naar de Erawan watervallen te gaan. Ik was daar al geweest, maar met de bus, en een motorritje gevolgt door chillen bij een waterval klinkt redelijk goed :)
Samen met Scotty de rit heen gemaakt..ging allemaal prima, middag gechilled bij de watervallen. Oh nu ik het bedenk, het was niet alleen maar chillen want er waren overal agressieve apen..maargoed dat hoort er bij..
Toen we van de watervallen terugwouden rijden naar Kanchanaburi ging het een beetje mis. De ketting van Scott's motor liep eraf dus konden we nergens heen. Een behulpzame thai heeft er een kwartiertje aan gesleutelt, en toen liep 't ding weer! Prima dus.
Broken down..

Ongeveer 45 KM buiten Kanchanaburi ging het weer mis en dit keer was het hele loopmechanisme kapot...game over
We waren gestrand in een klein dorpje waar ik de naam niet meer van weet (als het al een naam had) zonder telefoon (geen beltegoed..).
Gelukkig waren de mensen in het doprje erg behulpzaam! We konden bellen, kregen water en papaya's en zo hebben we 2 uur lopen voetvolleyballen, en toen het donker werd lopen chillen..na 3 uur wachten kwam er een pickup uit Kanchanaburi om ons en de motoren mee terug te nemen. En zo kwam het allemaal weer goed! Saai verhaal eigenlijk :)
Verder niet veel gedaan daar. Jonny's verjaardag gevierd, wat gelezen...dat was 't wel.
In Bangkok vanavond de afscheidsavond van Scotty, en morgen ga ik met Jonny waarschijnlijk naar Ko Chang.
Dat was het wel zo'n beetje voor nu!
Groeten!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Chillen bij de waterval
Chillen bij de waterval
Damn monkeys..
Damn monkeys..
Broken down..
Broken down..
Einde verhaal!
Einde verhaal!
Bangkok
photo by: rintjez