AsiaThailandPai

Goed nieuws, en slecht nieuws :)

Pai Travel Blog

 › entry 7 of 57 › view all entries

Sawasdee Kap allemaal!

jaja ik spreek al een aardig woordje over de grens. Nou ja eigenlijk ken ik alleen hallo, bedankt en 'mai pet' (niet pittig). Nou het slechte nieuws eerst. M'n kleine rugzak is gestolen uit een bar gisteren. Paspoort, camera, dagboek en backup usb stick weg. Het goede nieuws is echter dat het met mijzelf prima gaat! Dus no worries, maar laat ik bij het begin beginnen!

Na een dag bijkomen in Chiang mai, zijn we de dag erop (we=Nathan, Matt, James, Elke, Sammy & myself) naar een prachtige tempel in Chiang Mai geweest..de weg ernaartoe was alleen al geweldig! je hebt nog nooit zoveel bochten in weg gezien (was bergop). Ben gezegend door een monnik, en heb een boek gekocht over Karma..erg interessant!

Na de tempel een hostel geboekt voor het grote festival dat vandaag is begonnen (ons eigen hostel was al vol). Daarna gechilled en gedronken in het hostel, toen vroeg naar bed (02.00...) omdat de wekker om 07.00 ging.

We hebben een minibus naar Pai genomen om hier (daar zit ik dus nu) een 'trekking' te doen. Maar eenmaal aangekomen besloten dat het hier veel te relaxt is om met een tour mee te gaan. In plaats daarvan hebben we gister motors gehuurd. Nou ja als ik motor zeg denken jullie aan een dikke Harley Davidson..het was eigenlijk een Honda Wave (scootertje) maar wel met een 125 cc motor..ging vrij hard (120km/u gehaald..maar hij kon 160). Met de motor naar een waterval gereden en daar gezwommen en van de 'glijbaan' gegaan. Hierna gewoon wat rondgereden, nog een waterval bezocht en toen de zon onderging naar het hostel gegaan.

Gisteravond goed gegeten in de 'stad' en daarna de kroeg in. Het was gister halloween, dus was erg gezellig! Later op de avond met James geindigd in een bar dicht bij ons hostel (de rest was al K.O. en naar bed). Gezellig gepraat en gedronken met wat thaise locals..en daar ging het waarschijnlijk mis. Ging even naar de w.c., vroeg james om op m'n tas te letten, en toen ik terugkwam waren de thai weg, en m'n tas ook..1+1=..tsja

Nouja vanochtend vroeg aangifte gedaan..maar er is niet veel wat ik kan doen..Morgen ga ik met de groep terug naar Chiang Mai om een noodpaspoort aan te vragen, en een nieuwe camera te kopen.

Ik ben in ieder geval blij dat ik hier niet in m'n eentje zit, want nu voel ik me prima en ben niet erg bezorgd..Het is vrij klote (vooral al m'n fotos die weg zijn..fuck..) maar ja. Ik ben gezond en de zon schijnt..Dus het is allemaal prima en als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Nou dat was het voor nu. Stuur wel weer een update na het festival in Chiang Mai, waar ik morgen naar terug ga!

No Worries!

Rob

robinontheroad says:
He Tim en Janine,

Ja 't is wel een gedoe met die site..maargoed so be it! Gaat allemaal prima hier, m'n paspoort regel ik wel ergens volgende week. Heb nu nog absoluut geen zin om naar Bangkok te gaan :)
Groeten!
Posted on: Nov 07, 2009
tmisker says:
Hey Robin!
Wat een moeite moeten we doen om een berichtje bij je achter te laten...

Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt daar in Thailand.
Veel plezier daar en we houden je site in de gaten.

Succes met het regelen van je paspoort enzo.

Groetjes,
Janine en Tim
Posted on: Nov 01, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Pai
photo by: Stevie_Wes