Bangkok achter de rug!

Kanchanaburi Travel Blog

 › entry 19 of 57 › view all entries
Al aan is m'n ontwerp aan het uittekenen

Zo het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb. Om eerlijk te zijn valt er niet zo heel veel te vertellen, maar ik zal een poging wagen!

Woensdagavond heb ik de nachtbus uit Chiang Mai naar Bangkok genomen. In de bus 2 engelse dames ontmoet die ook een paar dagen in Bangkok bleven, voordat ze doorreisden naar Cambodia. Om 5 uur 'sochtends aangekomen in de stad, ingechecked in een hostel. En toen de dames gingen slapen ging ik ontbijten en paspoortfotos laten maken..prioriteiten stellen noem je dat volgens mij...pfff.

'Sochtends mn paspoort gefixed bij de ambassade..het blijft lastig om taxichauffeurs hier duidelijk te maken waar je naartoe wilt. Op een of andere manier klinkt Royal Dutch Embassy hetzelfde als Airport.

Getting started
.dus na 10 minuten heb ik me maar af laten zetten bij een treinstation en heb ik de metro genomen naar de ambassade.

Alles geregeld..woensdag kan ik 'm afhalen!

De rest van het weekend heb ik eigenlijk alleen maar gedronken met de twee engelse meiden en 4 jongens die we in Bangkok ontmoet hebben..Verhalen van het weekend komen op hetzelfde neer..brak brak brak...en pina coladas tijdens een vismassage..don't ask..

De eerste avond stappen in Bangkok heb Ik Al ontmoet...aardige gast uit India die een eigen tattooparlor heeft op Khao San Road..Van het een komt het ander en ik zit hier nu in Kanchanaburi dit verhaal te tikken met een verse tatoeage op m'n rug! Geweldig ding..denk niet dat je op de foto's goed kan zien hoe mooi hij is maar geloof me.

Resultaat
.verdomt fucking mooi!

Het ontwerp is een Buddhistisch kompas voor geluk en goeie karma in welke richting je ook reist. Heb nog wel meer achtergrondinfo maar dat is een redelijk lang verhaal en ik wil wel terug naar m'n hangmat :

Nou dat was eigenlijk het enige grote nieuws wat er te vertellen was..blijf in Kanchanaburi tot woensdag (misschien een dagje langer want Jonny, de engelsman uit Chiang Mai, is hier ook en hij viert z'n verjaardag donderdag). Dan mn paspoort ophalen en dan zien we wel weer verder!

5 december komt ook dichterbij! Voor jullie betekend dat sinterklaas, voor mij betekend het dat m'n lieve zuster me voor drie weken komt opzoeken! Vet veel zin in!

Nou ik laat wel weer wat van me horen als mn paspoort in the pocket is en ik verder reis..tot dan hoop ik dat alles goed gaat in Nederland en de groeten daar!

 

P.s. goed nieuws voor jullie..ik heb vanacht voor het eerst met een t-shirt aan geslapen omdat het hier wat fris begint te worden :) Vriest het al in Nederland?

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Al aan is mn ontwerp aan het uitt…
Al aan is m'n ontwerp aan het uit…
Getting started
Getting started
Resultaat
Resultaat
Yant Paed Tidt
Yant Paed Tidt
Kanchanaburi
photo by: wbboy29