Hoppa! Bangkok!

Bangkok Travel Blog

 › entry 1 of 57 › view all entries
Eerste middag op 't terras
Nou mensen, even een kort eerste berichtje uit Bangkok. Zit in het internetcafe naast m'n hostel omdat er even een dikke tropische bui is losgebarsten hier :)
Gister aangekomen na een vlucht van 11 uur (En dat is best lang als je naast een racistische, dronken, Duitse vermoedelijke sextoerist zit) en in de bus naar Khao San Road gestapt. Dat is het backpackers mekka van Bangkok. In de bus 3 Fransozen ontmoet die dezelfde kant opgingen dus heb me maar bij hun groepje aangesloten. Slecht idee...
Op Khao San aangekomen direct maar even een terrasje gepakt om de Thaise bieren uit te proberen..wederom..slecht idee. Al snel begonnen de drankspellen en werder we vergezeld door twee Australiers. Half aangeschoten twee kamers in een hotel geboekt, met zwembad.
Khao San Road bij nacht!
.erg relaxt. Dus gister lag ik op de kamer met een amper engelssprekende fransoos. Na het inchecken wat gezwommen en daarna wat gaan eten vlakbij Khao San. Hier ging het bieren vrolijk door..en na het eten natuurlijk door naar de kroeg. Na de kroeg doorgegaan naar een reggaefestival dat in de straat werd gehouden (inmiddels was het 12 uur en was er een fransman jarig). Toen ook dit afgelopen was lekker m'n bed ingerold.
Vanochtend dus erg brak dus heb vandaag eigenlijk alleen ontbeten en voor de rest ingechecked in een nieuw hostel. Aangezien de fransen doorgingen naar Chiang Mai zit ik nu dus in eentje..en ik moet zeggen dat bevalt me echt prima tot nu toe! Je bent hier namelijk nooit helemaal alleen want er is altijd wel een andere toerist in de buurt :)
Ok het is gestopt met regenen..ik ga nu een beetje uitwaaien langs de rivier en vanavond vroeg naar bed. Tenminste..dat is het voornemen!
Till next time!

utiputri says:
too bad i don't speak any Dutch:(
Posted on: Nov 15, 2009
marcensaskia says:
He die Robin! Blij te horen dat je goed bent aangekomen. Meteen volop aan het genieten van de lokale cultuur :)! Leuk dat je al contact hebt met andere backpackers. Groetjes Marc en Saskia
Posted on: Oct 16, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Eerste middag op t terras
Eerste middag op 't terras
Khao San Road bij nacht!
Khao San Road bij nacht!
Met twee gewichtige thaise gitaris…
Met twee gewichtige thaise gitari…
Bangkok
photo by: rintjez