Vandaag van Cancun naar Mexico City gevlogen

Mexico City Travel Blog

 › entry 14 of 18 › view all entries

Ik ben weer aangekomen in Mexico city. De vlucht vanuit Cancun vertrok om 13:45 en om 16:10 kwam ik aan in Mexico city. Daar aangekomen pak ik een taxi naar een hotel waar ik nog niet eerder in heb gezeten. Hiervoor zat ik telkens in Fontan, nu zit ik in Corinto. Fontan is achteraf gezien veel beter gelegen, dichter bij de dingen waar je eigenlijk wilt zijn. De voordelen van Corinto is het zwembad op het dak en de stilte. Fontan ligt aan de Passeo de Reforma, een 12 baans straat en 1 van de drukste van Mexico city. Dus slapen zal in dit hotel waarschijnlijk beter lukken.

Morgen ben ik van plan om naar Six Flags te gaan het enige pretpark in Latijns Amerika volgens hun eigen site. Zal behoorlijk wat geld kosten, maar volgens mij heb ik nog voldoende over om het te kunnen betalen.

Ben nu vooral moe en heb nu verder geen zin om te schrijven. Daarnaast ben ik de afgelopen weken te druk geweest, teveel mensen ontmoet en teveel samen opgetrokken om een verhaal voor het thuisfront te schrijven. Ik zal de verhalen echter bijwerken zodra ik zaterdag er zin in heb en anders wellicht zondag. Lukt dat niet dan zal ik het thuis afmaken, dus het zal gaan lonen deze site een tijdje in de gaten te blijven houden ook als ik al terug ben in Nederland.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!