Oklahoma is nice.

Weatherford Travel Blog

 › entry 4 of 9 › view all entries

Hi folks,

zoals je kunt merken hebben we het vandaag effectief ietsjes rustiger gedaan.

Weatherford ligt ongeveer 75 miles ten westen van OKC (voor de dummies, dit is Oklahoma City). We zijn rond 16 uur gestopt, en hebben nu al uitgebreid gebruik gemaakt van de pool, want de thermometer in Muzz Tang wees zo maar eventjes 110 graden Fahrenheit, ofte ...43 graden Celcius aan !!! Daarenboven waait er nog een snoeiharde verschroeiende wind (=blizzard ?) waardoor afkoeling alleen maar kan komen van het water van een (indoor)pool. Het voordeel van een outdoor pool darentegen onder deze omstandigheden is natuurlijk dat je onmiddellijk drooggeblazen wordt als je uit het water komt.

Vanmorgen hebben we dus OKC eventjes bezocht, en dat is best meegevallen. Voor een werkdag (lekker niet voor ons) was het relatief rustig in de wijken waar rondgestruind hebben, maar dat schijnt in die buurt 's avonds wel eens anders te durven wezen. Wel zijn we vanmiddag gaan eten bij Hooters, en ja, de beelden die je daarvan op TV worden bevestigd : niet alleen het eten is lekker, ook de bediening mag er best wezen !

Om op dat eten verder te gaan : we gaan voor zoveel mogelijk variatie, in die zin, dat we al (uiterqqrd0 Amerikaans gegeten hebben, maar ook Italiaans, Chinees  en eigenlijk nog maar een keer fat, zoals ik gistern meldde.

Het ijsgekoelde water vliegt er gewoon door, en de zonnebrandcreme die we de eerste dag in Walmart gekocht hebben (waar anders ?) gaat ook nen gang.

Vandaag hebben we niet topless gereden, we hebben de kap gewoon dichtgelaten, het was echt niet te doen van de warmte (vooral door die wind). En dan te bedenken dat the heat is still to come !

Morgen hopen we net voorbij de grens met Texas te kunnen stoppen, we dachten aan Shamrock of iets van die strekking.

Girls, als ik jullie niet meer lees ondertussen, veel fun bij de Chinezen, en laat ze maar eens een flink poepje ruiken ! Kun je nog eens het internetadres van jullie blog doorgeven, dan kunnen we van hieruit ook jullie strapatsen volgen. En Janneke, ik vergeet regelmatig (altijd dus) mijn fototoestel mee te brengen naar het business center van het hotel, maar ik beloof dat ik zal proberen er aan te denken !

Bollie, luv U, laat iets weten als je in Zwitserland over een puter kunt beschikken, wij van onze kant zullen in alle geval verder zoveel mogelijk deze blog updaten. Vandaag, besef ik nu, heb ik geen SMSje gestuurd, maar straks komt er zeker weer eentje aan.

Bibi for now, we'll keep on blogging !

jolly_jumper says:
Ay Boys,
Ben net thuis ... heb de meisjes netjes afgezet in Zaventem, was even een probleempje bij het inchecken: cajeen had geen electronic ticketnumber gekregen van Connections, dus nog even als de weerwind naar Hainan Airlines zo'n nummer gaan halen ... maar ok, alles opgelost en ze zijn intussen vertrokken.
Ben intussen Chris gaan afhalen, en zal nu even tijd maken om ook mijn bagage te maken,zodat we morgen fris en monter op tijd kunnen vertrekken...
Waar zweten jullie het nu uit ? In Texas ? of reeds in Arizona ? Keep t cool, zou ik zeggen
Ik zal in CH proberen vanuit het hotel van Bom en Bomp in te loggen.
Tot schrijfs
Loving mam
PS Het gaat beginnen in te korten! Week 1 voorbij....
Posted on: Jul 11, 2009
merietje007 says:
haidiooo!
Nu is het Mary jay herself, the one and only ...
Het is nu zaterdagochtend, tien voor 8, en jaja ik ben alweer wakker (al van 6u ...). binnen een dik uur komen mama en Caro mij halen. De rugzak staat gereed achter mij op de zetel, ik ben eigenlijk een beetje bang om hem naar beneden te doen want ik denk dat ik van de trap ga vallen ermee ...

Ik wist zelfs niet dat er een restrictief internetbeleid was in China; wel weet ik dat ze extra streng zijn op binnenvluchten en aankomende reizigers wegens Mexicaanse griep ... Hopelijk doen die donders daar niet te moeilijk, of ze gaan met mij en mijn ongeduld te maken krijgen! :)

Hou jullie nog goed daar, hou ons op de hoogte en wij doen hetzelfde!

XXX

(onze blogs zijn www.travbuddy.com/merietje007, en www.travbuddy.com/cajeen, maar zoals mij teergeliefde zus EN toekomstige reispartner zegt: gewoon op je profiel klikken op onze naam hé snoepje, dan kun je zelfs commentaartjes geven!! :) )
Posted on: Jul 10, 2009
Cajeen says:
dag moppies,

als jullie je eigen blog kunnen updaten, dan kunnen jullie ook de onze volgen, he. Gewoon naar 't profiel gaan van MA of van mij en de pagina naar beneden scrollen voor onze blog te vinden. Normaalgezien krijgen jullie ook een bericht op jullie profielpagina als we onze blog geupdate hebben (ik krijg in ieder geval een bericht als jouw blog geupdated is).

Mijn rugzak is gereed - alles is erin geraakt, en ik vermoed dat er misschien zelfs nog iets bijkan. Maar dat zal voor het einde van de reis worden, want hij weegt wel voldoende.
Keep it cool overthere, en ik hoop jullie binnenkort te kunnen lezen. Ik hoop in ieder geval dat we op travbuddy.com zullen geraken vanuit China, aangezien ze nogal een restrictief beleid voeren voor internet (besef ik nu net. We zien wel.

Kussie
Zussie
Posted on: Jul 10, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Weatherford
photo by: rebecca_gzwy