Nog 2 weken en 1 dag

Zoetermeer Travel Blog

 › entry 1 of 1 › view all entries

Ik heb de hele dag door de kriebels. Ik kan nergens anders meer aan denken en ben de hele dag op internet aan het kijken naar dingen die te maken hebben met de reis die we gaan maken. Bij Jeroen leeft het nog niet zo, tenminste hij is er niet zo mee bezig. Hij kan het goed loslaten vind ik! Van Els kreeg ik vandaag een krabbel op mijn Hyves waarin ze schrijft dat ze toch ook al de kriebels begint te krijgen.
Voor meerdere personen in ons groepje komen gewoon dromen uit deze vakantie! Tenminste dat hoop ik!
Martijn en ik hebben een beetje dezelfde wensen/dromen, we willen allebei graag walvissen spotten en veel van de natuur genieten. Jeroen en Els zijn ook weer hetzelfde, zij houden enorm van steden en typisch Amerikaanse dingen, zoals diners. We hebben al tickets besteld voor een walvistour in Monterey Bay en we hebben tickets besteld voor het bezoeken van Alcatraz. Ik kijk daar in het bijzonder naar uit, omdat daar de film ' the Rock'  is opgenomen en dat is toch wel 1 van mijn favoriete films. We gaan ons echt heel erg vermaken! Gisteren hebben Jeroen en ik kleren online besteld voor de vakantie die begin mei worden toegestuurd. Ik hoop dat ze net zo leuk zijn als op het plaatje en dat het allemaal past! We moeten nog een internationaal rijbewijs halen bij de ANWB en verder hebben we volgens mij niets meer nodig...

Op naar de komende 2 weken!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!

We zijn een weekje verder en de zenuwen slaan nu ook toe bij Jeroen.
Gisteren had hij al last van vakantiestress hihi. Gelukkig heeft hij mij en hoeft hij niet bang te zijn dat we dingen vergeten ofzo :-).
We hebben zonnebrand gehaald bij de apotheek, omdat ik jaren last heb gehad van zonneallergie. Ik heb de afgelopen weken vaak onder de hoogtezon gelegen om te zorgen dat mijn huid vast voorgebruind is, maar voor de zekerheid neem ik toch maar een goede zonnebrand (van Vichy) mee. Ook hebben we een internationaal rijbewijs gehaald bij de ANWB. Wij waren lekker voorbereid, maar niet heus! We dachten dat dit verplicht was, maar toen we daar zaten bleek dat het helemaal niet verplicht was. Nu weten we eigenlijk niet zo goed waarom we dat ding nou hebben aangeschaft hahaha. Maar goed, beter het zekere voor het onzekere toch?
Jeroen en ik hebben ook een zooi kleding besteld via internet. Is eigenlijk voor het eerst dat we dat doen, maar tot nu toe bevalt het goed! Jeroen zijn spulletjes zijn echt superleuk en staan hem erg goed! En het is nog goedkoop ook! Ik wacht nu nog op mijn bestelling (H&M)!
Verder ben ik druk bezig met een schriftje te maken om in Amerika bij te houden. Ik doe dit natuurlijk ook zoveel mogelijk hier op Travbuddy, maar als dit niet kan moet ik wel ergens opschrijven wat we hebben gedaan, anders haal ik de tijden en dagen door elkaar.
Als mensen nog tips hebben van dingen die we moeten zien, reageer dan even! We zouden graag nog wat tips willen over San Francisco!

Tot snel!

Linda

Sponsored Links
Zoetermeer
photo by: lazybum