EuropeItalyTurin

Turino/Turijn

Turin Travel Blog

 › entry 5 of 7 › view all entries
Uitzicht bij Chalet del Lago of te wel het Hotelletje

Zo daar zitten we dan weer op een vliegveld te wachten tot het zover is. Op een of andere manier heb ik een raar kriebel gevoel, maar dat zal wel weg trekken. Misschien toch een beetje zenuwachtig omdat dit weer een “nieuw” vliegveld is, het is toch altijd even ontdekken hoe en wat en met die rare belgen helemaal. Zo heb ik dat zeker op de weg hier naartoe gemerkt haha.

 

Weer even “on-topic” hoe mijn dag begon ?  Eigenlijk best wel relax. Al ben ik gister toch vroeg gaan slapen had ik vanochtend nog steeds het gevoel alsof ik uren door zou kunnen dromen. Maar ik moest naar de tandarts dus we moesten eruit. Even goed me giecheltje schrobben en opfrissen, gelijk ook maar even geschoren want wie weet wie je tegen komt op de weg naar de tandarts niet ?  haha.  Klaar voor vertrek begint het als een gek te regenen, Hè jammer nu moet ik de auto wel pakken voor de hele 5 min. Verder was het allemaal goed bij de tandarts maar ik moest wel beter flossen. Hij citeerde andere mensen nog; die doen dat 3 dagen en dan denken ze bij zichzelf “ zak door de … met je flossen “. Tja  ik dacht het eigenlijk al toen ik de deur op ging daar. Daarna nog even langs de brillendokter want m’n bril was ongesteld en ik was een neusvleugeltje kwijt geraakt afgelopen maandag avond  in de HMH. Weer thuis gekomen toch eindelijk maar de spullen pakken, anders word het helemaal zo’n gestress die laatste paar uur. Al snel heb ik het gezien en geloof ik het wel. Al laat ik alles nog open, want als ik bijna weg wil schiet er altijd nog vanalles door me hoofd wat ik mee wil nemen. Zo ook vandaag natuurlijk. Tegen een uur of 11  toch maar alles dicht gedaan en me zelf verplicht maar wat te gaan relaxen, ffkes gitaren, mee bléren met wat herrie en nog even het journaal aangezet.

 

Toen moest ik er toch echt aangeloven. Volgens mij heeft iedereen die gedachte wel als ze op het punt staan van huis te gaan.  Heb ik alles wel bij ? Het maakte verder niet uit want ik had het al in de kofferbak liggen maar toch, het gaat vanzelf.

In de auto toch stiekem ook wel weer spannend, “zo ver “ het buitenland in, in je uppie  dat had ik nog niet gedaan. Binnen no-time ben je gewoon in Brussel, een klein uur duurt het ook maar. Parkeren ging ook vaneiges en ik sta op P3 verdieping 5 ergens buiten. Nu staat dit ook gedocumenteerd dus het vergeten is niet zo erg haha. De sfeer hier op de luchthaven is veel rustiger, op schiphol loopt iedereen maar te jakken en te jagen. Zoals altijd in Nederland maar dit is toch weer typisch iets belgs, lekker rustig aan… je komt er toch wel. Volgens mij denken de locals (mensen :P) dat echt full-time. Waarom ik Locals gebruik? Nou dan denk ik al snel aan zo’n warm land met  echte locals, zoals in Australie enzo. Deze vergelijking vond ik erg grappig en kon een lach niet onderdrukken hier in deze relax sofa tussen de zakenlui hehe. Waar waren we. Het inchecken ging ook allemaal goed, net wat koffie gedronken en nu ben ik mijn tijd aan het verdoen tussen de tax free winkels en eet tentjes. Ik ga zo maar eens wat meer richting de gate lopen en dan pak ik het boek van René er maar weer eens bij. Krijg ik het boek misschien een keertje uit haha.

 

Hier laat ik het voorlopig even bij als ik in m’n hotel ofzo ben  zal ik wel weer een update doen over de avonturen van wouter in Italy. Je zou er bijna een boek over kunnen schrijven niet ?

 

Na heel huids te zijn aangekomen want zoveel turbulentie heb ik nog nooit op een vlucht gehad, toch nu een aantal keer met het vliegtuig geweest. Bij het bagage depot zag ik van verre al mijn gigantische koffer als eerst op de band liggen. Dat is ook voor het eerst en mag best vaker gebeuren. Met m’n koffer in de hand Andrea Mapelli even gebeld en hem laten weten dat ik er ben. 20 sec in ons gesprek zien we elkaar, dus hangen op. Hij was er nog maar net dus dit was weer uitstekende timing.

Onderweg over vanalles en nog wat gepraat onder het genot van Iron Maiden over de radio. De enige Metal die hij tof vind, ook weer mooi meegenomen natuurlijk ! Bij Borgone aangekomen zouden we wat mensen op halen die met ons mee gingen eten. Het was nu 17.45 denk ik. Deze waren nog volop met onze track bezig en hier gingen we dan ook pas half 8 weg ofzo. Op naar het Hotel waar we nu met z’n 5e zijn. Gelukkig allemaal aparte kamers ;) moet niet denken om nu op een stapelbedje te liggen haha.

 

Het restaurant was een aardig tochtje door de bergen, maar zeker de moeite waard. Het eten was weer zalig en  deze keer Witte wijn gedronken aangezien we in het gezelschap waren van 2 dames. Naderhand nog een soort citroen likeurtje op, ook dat was Erg lekker al begon ik toch aardig moe te raken. Het duurde ook niet lang voordat we terug in de auto naar het hotel zaten.

 

Morgen er om half 7 uit en om half 8 ontbijten zodat we 8 uur weer onderweg zijn. Ik hoop dat ik hetnu nog gemaild krijg, anders zie je het vanzelf verschijnen!

 

Zoals mijn wijze broer zei in een zatte bui op Fields of Rock 2007: “Lieve kijkbuis-kindertjes oogjes dicht en snaveltjes toe…. Tot sluit”

 

Ciao ! en tot snel

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht bij Chalet del Lago of te…
Uitzicht bij Chalet del Lago of t…
Uitzicht bij Chalet del Lago of te…
Uitzicht bij Chalet del Lago of t…
Turin
photo by: aleksflower