EuropeItalySusa

Het

Susa Travel Blog

 › entry 6 of 7 › view all entries
U-turn in de "work-cell" met gesealde buizen

Een hele goedemorge iedereen,

Ik ben net wakker en even lekker gedoucht. Nu even snel dit typen en alles weer een beetje fatsoeneren voordat we om half 8 gaan eten. 8 uur richting borgone, weer een hele dag veel informatie verwerken en documenteren. Word weer leuk !

 

Hopelijk kan ik daar ook eventjes het internet op om dit dus te versturen ect. En even de krant te lezen natuurlijk :p

 

Nou ik heb verbinding bij Inpeco vandaag weer veel gezien en toch aardig wat geleerd. Het is ook weer erg wennen want wat lullen en bespreken ze hier toch graag zeg. Man man .

Naja  het is nu pas middag en ik heb het eigenlijk al gehad aangezien ik hier al een totaal bijna een uur “in de wacht” sta. Zo leer ik teminste wel een keer geduld hebben haha. Hoop ik dan maar.

 

We zullen zo wel weer uitgebreid gaan lunchen, maar daar heb ik ook wel zin in. Even relaxen en wat eten want ik heb nu toch wel erg honger.

 

Zo dat was het eten, we zaten bij een soort truckers restaurant hier in het dorpje, anders is het te ver rijden. De reden dat ze daar heen gaan, dat je pasta, een bijgerecht, water,wijn, brood en koffie na krijgt voor 5 €. Ik zat dan ook al stampes vol na een bord pasta. Toen ik het op had zei Andrea … Dat gerecht is nogal zwaar op de maag, No shit haha. Maar we hebben het netjes op.

 

Nu zijn we net als voor het eten aan het wachten op De grote test. Er zijn wat kleine dingetjes mis gegaan en ze zijn nog aan het onderzoeken wie wat hoe en waar. Dus ik betwijfel of we vandaag de grote test nog zullen zien !

 

Ohja de reden waarom ik hier naar Italië kwam … de demontage van de track is uitgesteld. Een dag of 2. Dus hopelijk beginnen ze vrijdag ermee, maar ik betwijfel het. Deze info had ik blijkbaar dinsdag in een mailtje gekregen, en de vraag of ik dus het weekend ook wou blijven. Dat mailtje heb ik dan ook vandaag pas gelezen, dus dat gaat niet door haha. Een weekend in me uppie hier trek ik denk niet, al is het super weer natuurlijk.

 

Ik mis het plat lullen met iedereen echt wel dat is echt vreselijk aangezien ik dat Heel graag doe ! Zoals de meeste trouwens ook wel weten haha.

Stadje ergens in de bergen
Maar je kan natuurlijk niet alles hebben he :p

 

 

Dit was het denk ik nu echt voor vandaag, vanavond weer lekker uit eten over een uur of 4/5  het is nu 15.45. dus het zal wel goed komen.

 

Zo nu even een laatste update want ik moet even dat dingen erbij zetten die ik leuk vind. Als ik dit na het slapen zou doen, ben ik 60% vergeten denk ik.

 

De grote test waar ik het eerder over heb gehad is inderdaad niet door gegaan. Ze hebben verder wel een vergadering gehouden, dat ging blijkbaar over van alles wat fout is gegaan deze dagen en een zware vergadering een paar dagen terug. Communicatie foutje van verschillende afdelingen, wat dus in elk bedrijf voor flink wat opschudding en ergernissen kan zorgen. Zo ook hier, aan het typische stem verhef en de Emotie waar de Italianen ook veel mee praten kon ik merken dat de meeste het geen fijn onderwerp vonden.

 

Dit gekibbel ging ook door in de auto naar het restaurant. Ben ik even blij dat ik het niet versta en ik heb lekker van de omgeving genoten. We gingen gelijk naar het restaurant hadden de dames besloten, maar ze vroegen netjes of ik het er mee eens was. Tuurlijk was ik dat anders moest ik Nog meer wachten op deze dag.

Het restaurant heet vertaald “ het witte kruis” maar ze noemen het zelf “het vouwtje” omdat ik denk de eigenaresse alles zelf doet in de keuken van het voor tot na gerecht toe.  Voordat we daar waren hadden we al aardig wat leuke berg weggetjes gehad tot we in een klein dorpje kwamen. Echt aan de berg gelegen dus horizontale wegen waren er niet bij, het deed me wel een beetje aan Santorini in Griekenland denken. ( zie de foto’s )

 

Na weer zalig gegeten te hebben mocht ik een keus maken. Was ik moe en wou ik naar bed, of gingen we nog even naar de top van de berg toe. Daar staat een soort van cathedraal die ik vanaf de snelweg in de vallei al had gezien. Wat een getoer en gecross door die bergen zeg, Zalig. Dat deed me dat weer denken aan onze vakanties vroeger in frankrijk ! Des te hoger we kwamen des te mooier werd het uitzicht. Vanuit hier kon je Heel Turijn verlicht zien. Erg indrukwekkend. Ondertusse hoopte ik dat we nog een hert zouden spotten op de weg, want daar hebben ze het al 1.5 dag over. Maar die bleven lekker in de bossen waar ik ze niet kon zien. Bij die cathedraal aangekomen stond er ineens nog een kerel, BOVEN aan de berg dus. Daar kijkt iedereen natuurlijk al raar van op. Hier zijn we ook even uitgestapt en nog wat verder gelopen en van het uitzicht genoten. Toen we weer naar de auto gingen kwam deze jongeman op ons af. Hij vroeg om een lift naar beneden. DIE ZOT heeft heel de berg omhoog gelopen, ongeloveloos ! Al vertrouwde ik het niet erg , hij bij ons de auto in.  We hebben hem ergens onder aan de berg afgezet bij een dropje, vanaf hier kon hij zelf wel weer die paar uur lopen zei hij.

Kort daarna waren wij ook weer terug bij dit mooie hotel aan het meer.

Stadje ergens in de bergen
Ik zat natuurlijk te popelen om deze ervaring kwijt te kunnen.

 

Dit waren weer de wilde avonturen van vandaag, Ik voel me net Fivel in het wilde westen, Alleen dan niet in het wilde westen, en ook niet echt zo klein als een muis. Fivel was toch een muis? (gericht aan Thijs, die weet dat vast nog wel).

 

Ik ga nu nog even lekker verder in het boek lezen en morgen moeten we weer rond dezelfde tijd op als vandaag. Het vliegtuig vertrekt morgen om 17.30  dus ik word rond 16:00 op het vliegveld afgezet. Mij best hoor J weer lekker terug naar het  mooie Bergen op Zoom, waar de lucht blauw is en de Konijntjes hitsig over straat dartelen ( Het is lente hè ;) )

 

Gegroet.

 

Tot sluit

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
U-turn in de work-cell met gesea…
U-turn in de "work-cell" met gese…
Rack Input Module, hier worden de …
Rack Input Module, hier worden de…
Stadje ergens in de bergen
Stadje ergens in de bergen
Stadje ergens in de bergen
Stadje ergens in de bergen
Stadje ergens in de bergen
Stadje ergens in de bergen
Susa
photo by: Listige