EuropeItalySusa

De laatste dag weer

Susa Travel Blog

 › entry 7 of 7 › view all entries
uitzicht alpen

27-03-2009

 

Zo na dat mooie verhaal van gisteren al zeg ik het zelf, is het vandaag toch tamelijk rustig gebleven. Al schrok ik vanochtend een paar keer wakker omdat er volgens mij een paar keer een eend aan het meer verkracht werd. Het klonk in ieder geval niet als een pleziertje in de oren. Gelukkig viel ik al snel weer lekker in slaap haha.

Weer vroeg uit de veren om te ontbijten en daarna alles dubbel te c hecken of ik het wel allemaal mee heb genomen. Zover ik weet heb ik nu alles bij maar daar kom je natuurlijk pas achter als je thuis bent of geland ofzo. Puur op zo’n tijdstip dat je er toch niets meer aan hebt maar er wel van baalt.

 

Vandaag hebben we eigenlijk wat kunnen doen en testen, al was het niet veel. Met een programma kan je alle module’s van die machine beheren. Dat wil zeggen foutcode’s uitlezen maar ook commando’s geven van bewegingen en statussen uitdelen. Dat was natuurlijk wel leuk want dan zie je echt wat bewegen wat jij wilt, terwijl je met je laptopje ernaast staat.

 

Verder hebben we weer ergens in een klein dorpje gegeten typische kleine straatjes die stijl omhoog gaan. Dit restaurant heette “the littel star” zoals ze het vertalen. Dit laat ik ook maar zo want als ik zeg ik heb bij Restaurant het Sterretje gegeten, komt het bij mij toch ook raar over.

 

Daarna was het nog anderhalf uur en toen moeste we alweer gaan. In die tijd ging volgens mij alles mis wat mis is gegaan haha, ook erg leuk om mee temaken. De man die het zou weten was op de andere locatie in Segrate, maar was niet te bereiken. Dus de machine in die status gelaten haha.

Het  zal mij benieuwen of ze het gaan halen, de eerste lading met onderdelen, de hoofd module enzo zou  6 april in de vrachtwagen bij ons in Etten staan. En ze zijn nog niet eens helemaal klaar met het testen nu. Dat gaat tot juni nog zeker leuk worden!

Ik blijf het ook elke dag in m’n hoofd herhalen “rare jongens die Italianen”. Geloof er ook heilig in dat het zo in elk Italiaans bedrijf gaat, Hierbij ook gelijk de verklaring waarom er zo weinig dure Italiaanse auto’s  zijn, Het kost gewoon jaren voordat zo’n ding gebouwd en goed getest is !:p

 

Het is nu zo’n 16:50, om half 6 hang ik als het goed is weer bijna in de lucht richting het koude noorden haha. Het weer was hier echt zalig, een warme zon maar een koel windje. De dagen dat ik hier ben geweest was het toch zo’n 18 graden overdag, alleen echt bruin ben ik er niet van geworden.

 

Straks als ik thuis ben ga ik eens kijken naar zo’n blog iets op aandringen van m’n lieve kleine zus. Maar dat is ook een stuk makkelijker dan dit steeds rond temailen, Dan mail ik wel dat er een update geweest is ;)

 

Mensen, ik ga hier bij afsluiten en nog ff lekker zitten met wat herrie op m’n oortjes om lekker te relaxen ! Als het trouwens tegen zit moet ik straks nog schijten ook, In het vliegtuig whahah dat zal ook een ervaring apart zijn :P Think I’ll pass !

 

Tot sluit , ciao en tot snel

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
uitzicht alpen
uitzicht alpen
Susa
photo by: Listige