2e dag

Ghanzi Travel Blog

 › entry 3 of 14 › view all entries

Vandaag de 1e reisdag!!! We gaan van Windhoek naar Ghanzi maar niet voordat we de rest van de groep hebben opgehaald van het vliegveld. De gids is een meid van een jaar op 25. Ze heet Lesinda. Hele gezellige meid die met gemak al je tassen draagt. De chaufeur/assistent/kok heet Joseph een echt neger (Lesinda is blank dat is wel jammer hat liever Omfufu gehad, haha).

De groep bestaat verder uit 5 britten. Een echtpaar van ahter in de 60, 2 vriendinnen van begin 60 en een man van 35 denk ik maar heb eigenlijk geen idee.

We reizen naar Gobabis de laatste plaats in Namibie voordat we Botswana ingaan. Daar haen we eten en drinken. Sandwiches hier zijn vet. Het vet stroomt langs je handen. Gelukkig blijkt Joseph beter te kunnen koken. Al zijn gerechten zijn heerlijk!!!

We komen aan bij de grens vullen een papiertje in, er woden 180 stempels gezet en dan kunnen we Namibie uit. Dan kom je bij Botswana. Weer een papiertje, 180 stempels en dan mag je het land in Overigens komen er in je paspoort in totaal maar 3 stempels bij.

PS. Joseph denkt dat er in nederland ook Olifanten en leeuwen e.d. wonen. Hij gelooft niet dat we van de winter nog hebben geschaatst. hij heeft nog nooit ijs gezien anders dan in een glas.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ghanzi
photo by: Biedjee