Veilig geland

Bangkok Travel Blog

 › entry 5 of 17 › view all entries
Uitzicht vanaf zwembad

Nooit gedacht dat dit moment ook echt zou komen! Ben geland op Thaise bodem en heb mijn eerste indrukken van Bangkok opgedaan. Aangezien ik uitgeput ben en het donker was toen ik landde, heb ik weinig last van een cultuurshock en voel ik me eigenlijk momenteel wel op mijn gemak. Dat lijkt me een goed begin. Hoewel ik eigenlijk te moe ben om te herinneren hoe woorden geschreven worden, zit ik toch in een internetcafe. Min of meer noodgedwongen, omdat mijn hotelkamer pas om 9 uur vrij is. Wel een vreemd idee dat de meesten van jullie nu heerlijk liggen te slapen! Dat wil ik ook! Dat is dan ook wat ik zo snel mogelijk ga doen, slapen. Al schijnt dat helemaal niet te helpen bij het overwinnen van een jetlag, dat is op dit moment niet belangrijk voor me. Ik denk dat het wel een goede manier zal zijn om mijn ziektekiemen te smoren, want die zijn meegevlogen vanuit Nederland.

Dit internetcafe zit op 20m afstand van mijn hotel, is dat niet luxe? Over luxe gesproken, dat is mijn hotel ook wel volgens mij! Alles glimt en is marmer, feels like home!

De vlucht is prima gegaan, al is 11 uren best lang. Mijn buurvrouw aan de linkerzijde was (is) Taiwanese en de buurvrouw aan de rechterzijde Thais. Ik had een zitplek met extra beenruimte, wat betekende dat mijn buurvrouwen languit konden liggen en ik niet. Eindelijk ben ik ook eens groot! Inmiddels ben ik een  stuk wijzer geworden wat betr. de Aziatische cultuur, kon meteen wennen en mijn Engels oefenen. Om 15.30 NL tijd moest ik gaan slapen, vonden de stewardessen, de lampjes gingen uit en de luiken dicht. Daar zit je dan, klaarwakker.  't Duurde inderdaad uuuuren (zoals Carla al zei) voordat de lampen weer eens aangingen, het was toen twee uren voor landing, en ik was eindelijk ontzettend moe. Het ontbijt bestond uit iets wat op slavink leek met iets wat op rijst leek, ik heb besloten nog even te wachten met daaraan te wennen en me op mijn fruithapje gestort. Dat vond mijn lichaam ook wel een goed idee.

Had ik al verteld dat het hier hartstikke warm is? Vanochtend om 6 uur was het ongeveer 26gr. Denk dat ik vandaag ook maar ga kennismaken met het zwembad!

Nu ga ik naar buiten, bekijken of het al licht is want dat zie ik niet vanaf hier.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht vanaf zwembad
Uitzicht vanaf zwembad
Bangkok
photo by: Deats