Terug in Buenos Aires, langs kantoor en aclamatiseren in appartement

Buenos Aires Travel Blog

 › entry 4 of 4 › view all entries
Apartemento de Pedro (para 6 semanas!)


Wederom een superluxe nachtbus en prima geslapen; wederom een ´cama´ oftewel ´bed´ geboekt, deze keer voor circa 35 euro voor een busrit van circa 14 uur.

Lekker fit aangekomen in Buenos Aires en vervolgens taxi naar kantoor gepakt. Gezellig praatje met collega´s gemaakt en toen al gelijk een conference call met een klant uit Peru bijgewoond (eigenlijk begin ik pas maandag, maar alles is meegenomen!). Vervolgens tevens praatje met mijn nieuwe baas / directeur Alejandro gemaakt. Toevallig was er net een 5-daagse COPC training gepland volgende week (de kwaliteitsstandaard voor Call Centers waaromtrent ik bedrijven ga adviseren en indien gewenst ga implementeren). Vraag was dan ook of ik hieraan wil deelnemen als 1 van de 25 cursisten; reeds in 2006 in Barcelona in het Engels gevolgd, maar nu dus in het Spaans.

Altar of Goodbyes !!!
Aangezien ik deze training op termijn wellicht ook zelf ga geven en dit een crashcourse is in alle Spaanse vaktermen direct geaccepteerd !!

Echter eerlijk gezegd toch wel een b-tje zenuwachtig, aangezien de 5e dag (vrijdag 24 april) hier tevens een vrij pittig examen aan vast zit. De materie kan ik inmiddels wel dromen, maar hopelijk is mijn Spaans al voldoende niveau om alles goed te kunnen volgen / alle vragen en cases goed te beantwoorden. Wordt vervolgd dus!

Vervolgens alvast de laptop en mobieltje van bedrijf ontvangen en de sleutel van mijn appartement ontvangen. Appartement bevalt prima; klein en eenvoudig maar wel met alles erop en eraan (keukentje, eettafel, bed, douche). Verder super centraal gelegen; binnen 5 minuten lopen ben ik op kantoor en 5 minuten de andere kant op is een van de gezelligere wijken van Buenos Aires (Recolletta).

Nou, dat was een korte impressie van mijn mini-vakantie; vanaf maandag dus vol aan de bak!
Van te voren tevens nog alle Spaans manuals verder doorspitten :-)

Zie onderstaande foto´s voor een verdere impressie van mijn appartement(je) voor de komende 6 weken.

Oh ja; net ook net even een nieuw blog op MySpace gezet (break it to them gently:-) : http://www.myspace.com/peterwinckers

Have fun with it,
Peter

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Apartemento de Pedro (para 6 seman…
Apartemento de Pedro (para 6 sema…
Altar of Goodbyes !!!
Altar of Goodbyes !!!
Tijd om weer te studeren !
Tijd om weer te studeren !
Douche / badkamer
Douche / badkamer
Keuken
Keuken
Eettafel enzo
Eettafel enzo
Uitzicht ´s avonds
Uitzicht ´s avonds