On the Road Again

Kuala Lumpur Travel Blog

 › entry 5 of 6 › view all entries
Scherm waar we zelf sushi op konden bestellen
We zijn uiteindelijk 3 nachtjes in Penang gebleven. We hadden veel gezien de laatste paar dagen, dus een beetje rust voor onze oogjes was geen verkeerd idee. Na veel frustratie in het lokale internetcafe om foto's proberen erop te zetten (wat niet gelukt was, nu wel, zie de vorige blogs!!) hadden we toch zin gekregen om wat te doen, dus zijn we een beetje rond gaan hangen op het strand van Batu Ferringhi. We wilden eigenlijk wel een waterval zien die aangegeven stond op een map, maar volgens een touroperator had het erg weinig geregend, dus dat had weinig zin. Dat moest ik inderdaad wel toegeven, een waterval zonder water is lang niet zo spectaculair. Elke avond was er in het plaatsje Batu Ferringhi een avondmarktje, wat heel leuk was om overheen te struinen.
Dig in!
Verder daar weinig gedaan, er was niet een strandpromenade o.i.d. en in het dichtsbijzijnde winkelcentrum waren bijna alle shops gesloten (in de middag). Wel kunnen uitrusten en opladen voor de volgende trip(s).

Gisteren zouden we de 'terugreis' maken uit Penang, en we hadden afgesproken op de helft te stoppen om daar te overnachten, omdat het volgens Holland International 5.5. uur rijden is naar Kuala Lumpur. Maar de weg was zo goed en de reis verliep zo vlot, dat we in 1 keer zijn doorgereden. In Kuala Lumpur is het echt moeilijk om de weg te vinden, dus na de nodige rondjes rijden kwamen we eindelijk aan bij KL Sentral, en hebben vlak daarbij een hotelletje genomen. Vandaag helaas afscheid moeten nemen van onze zeer geliefde huurauto, Proton. We hebben er enorm van genoten (wel nog een parkeerboete gehad van 30 ringitt, = 7 euro).
Maar dat mocht de pret niet breken. Voor de rest hebben we de hele dag in een groot shoppingmall gespendeerd (naam even kwijt..) waar we eerst rondstruinde, daarna overheerlijk sushi gegeten voor relatief weinig geld en daarna naar de film geweest in de mall, The Curious Case of Benjamin Button. Prachtige film *snik*. Je moet wel bestand wezen tegen wat drama. Nu net zijn we de Petronas Twin Towers ingeweest, eens de hoogste torens ter wereld, 452meter. Daar tussen in zit een brug die je kan bezoeken, en als volbloed toeristen hebben wij dat ook maar eventjes gedaan. Morgen naar Kota Kinabalu.

Nu back to the sushi!!:)

Ps. Misz, supercool dat je hiervoor een account heb aangemaakt haha! :D
sjon23 says:
Yo Swa's,ben ik ook weer ff!:)super leuke foto's en de weg vinden hier is ook niet amkkelijk heur:)ben al 3x verdwaald hahahhet gaat jullie vd rest veel goed af zie ik!Ik kom wel ff een daggie langs,waar meeten?hahah time flies he mijn eerste week zit er ook alweer op,k ga vanmiddag nemo opzoeken onderwater!have fun,cu soon!!XXsjon
Posted on: Mar 11, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Scherm waar we zelf sushi op konde…
Scherm waar we zelf sushi op kond…
Dig in!
Dig in!
Which one to pick??
Which one to pick??
Petronas Twin Towers (van het benz…
Petronas Twin Towers (van het ben…
Voor de Petronas Twin Towers
Voor de Petronas Twin Towers
Uitzicht vanaf de brug
Uitzicht vanaf de brug
Nog even sparen..
Nog even sparen..
Detail wand, dubbelzijdig met aan …
Detail wand, dubbelzijdig met aan…