The Day Before

Ouderkerk aan de Amstel Travel Blog

 › entry 1 of 6 › view all entries
Zo even de blog ''uittesten''. Djeu kwam op het super idee gisteravond van dat we een blog konden gaan maken, en dat leek me erg leuk (en handig!). Ik had me al een tijdje geleden op deze site aangemeld, dus ik dacht even kijken of ik hier ook onze reisverhalen kan gaan publiceren, en dat kan! :) Dit is alweer de tweede 'wereldreis' die ik met kas maak, want afgelopen juni waren we Mexico aan het ontdekken!

Heb nu nog niet zoveel te melden behalve dat ik op mijn nagels aan het bijten ben of ik alles wel heb ingepakt (nog 1 keer dan!! Paspoort: Check. E-tickets: Check. Malariapillen: Check. Etc!) Maar dat is niet de enige reden dat ik bijna geen nagels meer over heb, hoe gaat het met overstappen? Morgen wordt het een intensieve reis: om 6 uur 's ochtends brengt mijn vader ons naar Duisburg, waar we op de trein stappen naar Frankfurt Flughaven. Daar vertrekt ons vliegtuig om 15.00h naar Phuket. Treinen hebben toch nooit 3 uur vertraging hoop ik???

Ik ga nu maar even naar de Super om de Cosmo, Marie Claire en nog wat leesvoer in te slaan. Gelukkig zitten we morgen maar 1.5 uur in de auto, 2.5 uur in de trein en 12h in het vliegtuig :) Genoeg tijd dus om me op de hoogte te stellen van de laatste trends, de sappigste roddels, en de shocking real-life verhalen uit die blaadjes.

Een dikke kus, en tot ons volgend berichtje! (zal zijn vanuit Phuket!)

Xxxx

Amandagejah says:
heel leuk!! Je schrijft leuk, misschien de rest in het engels?? Is maar een vraag hoor, hoeft niet, dan krijg je een breder publiek. Is heel erg leuk! groetjes gejah en veel plezier!
Posted on: Feb 23, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ouderkerk aan de Amstel
photo by: MisterJeep