AsiaVietnamHanoi

Homecoming...

Hanoi Travel Blog

 › entry 34 of 34 › view all entries

***English version to come soon***

Ik zal maar niet zeggen hoe mijn humeur is vandaag zeker?

Vroeg opgestaan deze morgen want om kwart na 5 was ik al wakker. Alle andere mensen in de dorm moesten per toeval allemaal de vlucht  naar Bangkok halen. Snif... Ik wil ook naar Bangkok. Die gaan allemaal naar de zon Songkran vieren en naar de full-moon party en ik moet naar huis. Pffff! Ben dan zelf ook maar om half 7 opgestaan want ik kon toch niet meer slapen.

Mijn vlucht vanuit Hanoi vertrekt wel pas om half 2 (dus moet om half 12 in de luchthaven zijn), maar dat is hier een heel gedoe met de busjes die naar de luchthaven rijden en ik wil geen taxi nemen want dat kost 15 dollar, en de bussen maar 2 dollar. Maar die bussen hebben niet echt een vast uurschema dus je moet daar super op tijd naar toe en dan hopen dat er een komt. Dus ik ga tegen negen uur al naar die bushalte, met de motortaxi. Arme chauffeur die mijn bagage mag dragen... Maar ja die zijn dat wel gewoon. 'k Ga dus veel te vroeg in de luchthaven zijn, dan vier uur ofzo vliegen en dan in Singapore nog super lang zitten wachten tot de volgende vlucht vertrekt. Dat vind ik op zich niet zo erg, alleen heb ik zoveel kleren aan en weegt mijn handbagage zo veel dat het op den duur wel wat ongemakkelijk wordt hahaha. Maar Singapore is als, waarschijnlijk de grootste en sjiekste luchthaven in de wereld, of toch 1 van de grootste, dus dat komt wel in orde daar. Fiona wist gisteren te vertellen dat ze daar zelfs gratis massagestoelen in de transferruimtes hebben staan :D Dat zie ik anders wel helemaal zitten.

Ziezo, veel meer valt er niet te schrijven he. Fingers crossed voor de bagage en dan een goede 30 uur onderweg zijn voor ik land in Zaventem... Kut layover! Verwacht dus maar niet dat ik er goed ga uitzien morgenvroeg, hahaha.

Tot dan!

Oh en zou 't ge nu om mij een plezier te doen de Bart Peeters CD kunnen meenemen in de auto als ge mij komt halen? Ik loop al twee weken "Sint Fransiscus" te zingen in mijn hoofd... Want eigenlijk was dat gewoon ne boedhist, de Francis, haha. Maar enfin, het zou wel fijn zijn om nog eens Nederlandstalige muziek te horen na al die tijd :)

Cheers!
Kim die cadeautjes meebrengt uit Vietnam ;)

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Hanoi
photo by: mario26