Laatste ochtend in Melbourne

Melbourne Travel Blog

 › entry 86 of 89 › view all entries

Ik ben vandaag op tijd opgestaan om "afscheid" te nemen van Melbourne. Even nog een blik op het strand werpen en ik wilde nog een foto hebben van het mooie, door de zon verweerde huis dat sun-blest heet.  Aan de overkant van dit huis is de Botanische tuin. Ik heb er nog een stukje door heen gelopen.

Mijn chocotentje: San Churros was helaas nog niet open (gelukkig maar zo zou achteraf blijken), ik wilde daar een warme chocolademelk drinken. Op naar mijn hostel om mijn tas te pakken. Ik checkte iets te laat uit: 10.20 uur. Ik weet dat ze toch geen boete geven. Ik hoorde mijn naam, het was de buschauffeur voor de shuttle naar het vliegveld. Ik zei u bent te vroeg, hij zei dat dat niet zo was. Ik pakte mijn voucher, wat bleek ik had om 10.20 uur moeten klaar staan voor de pick-up en ik dacht steeds 11.00 uur. Ik had dus bijna de bus gemist en als dat zo was geweest ook mijn vliegtuig. Meestal check ik alles dubbel. Dit was echt niets voor mij.

moppie1 says:
Hé Anouk, zit het weer bijna op? Echt jammer, maar wat een geweldige ervaring en wat n schitterende foto's. Breda, maak je borst maar nat. Here she comes!!!
Posted on: Jan 14, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Making a video
Making a video
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
St Kilda
Botanical Gardens St Kilda
Botanical Gardens St Kilda
Airport; waiting for my flight to …
Airport; waiting for my flight to…
Melbourne
photo by: jendara