Laatste dag van de cowboy cursus

Tamworth Travel Blog

 › entry 27 of 89 › view all entries

's Ochtends hebben we spelletjes gedaan met de paarden. Na de lunch gingen we draf en galop oefenen buiten de arena. Na een paar keer draf geprobeerd te hebben, hield ik het voorgezien. Mijn paard had er niet zo zin in en ik voelde me daardoor niet op mijn gemak. Het was deze week sowieso veel meer paardrijden dan ik had verwacht.

Het laatste onderdeel van de week, was het separen van een koe uit de groep. Met 2 personen moest je dus een koe uit de groep halen en naar een afgezet deel achter de arena brengen. Het team met de snelste tijd had gewonnen. In dit geval was dat Sarah en Hannah.

Tim bracht ons weer naar de bewoonde wereld. We hebben met de groep nog gedineerd in de stad en natuurlijk zijn we gaan stappen. Zelfs in Tamworth kun je goed stappen. Het is alleen jammer dat de kroegen zo vroeg sluiten. Half drie werden we naar buiten 'gejaagd'.

Anouksreizen says:
Tijdgebrek is momenteel ook mijn probleem. Ik heb net een boottocht naar de Great Barrier Reef geboekt en een of andere rainforest dagtocht. Tja en eigenlijk wil ik ook raften. Maar ik gun mezelf 1 vrije dag, want ik weet niet hoe fit ik ben na een rit met de nachtbus van 13 uur.
Posted on: Nov 12, 2008
Biedjee says:
gaaf! Ik had die cursus ook willen doen toen ik in Oz was, maar uiteindelijk door tijdsgebrek niet aan toe gekomen :-(
Posted on: Nov 12, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Our group
Our group
Our group
Our group
Tamworth
photo by: mimmee