Cruisen langs de Bay of Islands

Bay of Islands Travel Blog

 › entry 40 of 89 › view all entries
On the way to the Bay of Islands we stop at a Honey Centrum.

Ik zit heerlijk in het zonnetje op een van de Bay of Islands. De Kiwi Experience bus waarmee ik NZ ga doorcruisen was 1 uur te laat. We konden een heleboel activiteiten boeken waaronder: paardrijden, skydiven en kanoen. Ik koos voor de cruiseboot. Volgens de leuke buschauffeur is dit iets voor ouderen. We moesten maar de goedkopere, snelle boot nemen. Ik dacht het dus niet. We zijn langs een paar eilanden gevaren en zagen 3 dolfijnen. Zo schattig. Op naar het gat in de berg. We zijn er doorheen gevaren. Op de terugweg kregen we 1 uur vrije tijd. Ik maakte een wandeling naar het uitzichtspunt.

Misschien is het niet zo erg, hier een dag langer gestrand te zijn dan dat ik wilde. Zo was het ook in Auckland. Ik wilde op woensdag weg, maar er was geen bus. Tja, als ik het vliegtuig in Christchurch maar haal.

Volgens mij heeft elk Base hostel ook een bar. Met mijn kamergenoten en een Zweedse jongen zijn we nog wat gaan drinken in die bar. Het was weer vanouds gezellig. Grappig dat de jongen die boven mij in het stapelbed ligt, journalistiek heeft gestudeerd. Hij is al de tweede die ik tijdens mijn reis ontmoet die die studie heeft gedaan. Ik heb zoals de meeste weten die studie nooit afgemaakt. Wat ik trouwens nog moet vertellen. Dit even tussendoor. Voor iedereen die mij goed kent, vorige week kreeg ik te horen dat ze mijn maisonette gaan bouwen. De bouwvergunning is dus nu definitief afgegeven!!!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
On the way to the Bay of Islands w…
On the way to the Bay of Islands …
Bees.
Bees.
Bees.
Bees.
Dolphins.
Dolphins.
Hole in the rock.
Hole in the rock.
Fish.
Fish.
Beautiful.
Beautiful.
Bay of Islands
photo by: Ils1976