Betalen om onkruid te mogen wieden

Tamworth Travel Blog

 › entry 25 of 89 › view all entries

We hebben weer een les natural horsemanship gehad. Wat vindt een paard belangrijk? 1. Veiligheid 2. Comfort 3. Voedsel 4. Spelen. Een paard heeft verschillende zones: 1.  Hoofd en alles wat er voor zit 2. Van nek tot heup 3. Midden deel van het paard 4. Heup tot staart 5. Van staart en verder. Tim ging op het paard zitten zonder zadel. Hij maakte samen met het paard (terwijl hij dus geen zadel had) een sprong over een balk heen.

Vandaag hebben we ook hekken gemaakt. De afstanden zijn groot. Ik snap niet waarom ze geen walky talky gebruiken i.p.v. elke keer iemand weer een heuvel opsturen om te vragen of de andere groep al klaar is, zodat wij ook verder konden. Ieder groepje had namelijk zijn eigen taak.

Op het eind van de dag zijn we nog onkruid gaan wieden. Dit vond ik wel het minst leuke onderdeel. Eigenlijk best wel raar dat je een bedrag betaald (natuurlijk voor de hele cursus) om onkruid te mogen wieden.

's Avonds hebben we weer spelletjes gedaan. Norman had pech en moest weer een tegenprestatie doen. Ze koos voor de naked run.

Anouksreizen says:
Heel veel mensen gingen ook de surfcursus doen.
Posted on: Jun 12, 2009
Globevoyager says:
Gaaf he! Ik wil ook een cowboy cursus doen als ik er straks ben :-)
Posted on: Jun 11, 2009
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Tamworth
photo by: mimmee