Reisverslag in de herkansing

Zwijndrecht Travel Blog

 › entry 1 of 9 › view all entries

We proberen het gewoon nog een keer. Weer een reis, weer een reisverslag. Met de reis naar Costa Rica is er weinig van gekomen. Weinig mogelijkheden tot internetten en als de mogelijkheid er wel was....te leuke alternatieven.

De kans is dan ook weer vrij groot dat het reisverslag blijft steken op deze eerste post. Maar goed, zoals de titel al zegt. We geven het een herkansing.

Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Afrika, Botswana, Namibie en Zambia. Wederom gaan we met Djoser. De reisbeschrijving en waar we allemaal naar toe gaan kun je hier vinden.

We zijn al redelijk ervaren met verre reizen maken, maar dit jaar wordt het toch nog redelijk spannend. We gaan namelijk kamperen. Kamperen is niets nieuws voor ons. Ik kampeer al vanaf mijn geboorte en Tonnie heeft ondertussen ook al ruime kampeer ervaring. Het is wel nieuw voor ons dat we kamperen in Safariparken en in Canyons. De kans is vrij groot dat er 's nachts een wild beest aan het scharrelen is tussen de tentjes. In Spanje en Italie beperkte zich tot een zwerfkat, hond, mier of Japie (krekel).

De voorbereidingen zijn hiervoor dus ook iets eerder begonnen dan normaal. Allereerst natuurlijk de nodige medische voorzorgen (Malaria tabletten en prikken), daarna lichtgewicht kampeergerei, foto apparatuur (memory cards, accu's) en kleding. Kortom, ook met het uitgeven van geld komen we al lekker in vakantiesferen.

Gisteren zijn onze reisgenoten bekend geworden en het beloofd een leuke groep te worden. Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

Ik hou jullie (misschien) op de hoogte!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Zwijndrecht
photo by: renevo