AsiaIndiaMumbai

Alweer terug in Mumbai

Mumbai Travel Blog

 › entry 3 of 7 › view all entries

Tjonge. Nu toch weer een autorit gehad... pfff. Die lieve chauffeur bleek in één keer te kunnen rijden van Dhule naar Mumbai zonder ook maar een Chai te drinken! Ok, eerlijk is eerlijk, 1 sanitaire stop was er wel bij... daarbij ook es een keer een fotootje kunnen maken van het mooie groene landschap.

Frank, mijn collega, had het zwaar. Hij was helaas ziek geworden van het eten (al in Dhule) en moest nu, terwijl hij nog niet helemaal in orde was, toch 8 uur meet de auto. Ach ja, wat die pillen in combinatie met droge worst ook wel niet kunnen doen voor zo'n iemand...

Aangekomen in Mumbai bleek dat onze chauffeur weer s niet wist waar hij heen (oftewel: wij) heen moest. Na een paar keer draaien en keren, en een paar keer verschillende mensen van ons bedrijf te hebben gebeld, bleek hij ons (gelukkig) bij hetzelfde A class guesthouse af te zetten! Foei zeg, ikke had het echt nodig na zo'n 13 uur per dag gewerkt te hebben, na weinig slaap en veelal koude douches (waarbij vaak bruinig water met een pies-straaltje).

Ach ja, soms valt het mee en soms is het takke zwaar.

In ons Mumbai guesthouse kwamen wij al gauw onze grote vrind Laxman tegen. Hier nog ff duidelijk gemaakt dat wij samen met onze leverancier gingen optrekken die avond. Al gauw konden wij vertrekken richting de super "shopping malls" en als afsluiter eindelijk naar een superrr goed restaurant (zoiets wat normaal niet eens betaalbaar is voor ons simpele zielen).  Maar ook daar bleek ik toch ook wel aan toe!

Hier mijzelf m'n eerste pak laten aanpraten... Wel goed idee trouwens aangezien ik voor bijna een C&A prijs een maatpak heb kunnen kopen van, zoals ik onze metgezel moest geloven, het beste wol dat in de wereld wordt gemaakt..... Ach ja....

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Mumbai
photo by: vvicy1