Los Angeles

Los Angeles Travel Blog

 › entry 24 of 38 › view all entries

Dag 31 woensdag 20-8

Op naar US. Wilt u parkeren voor $8,- of voor $15,-, wat is het veschil? Voor $15,- sta je dichterbij het park, zo’n 5 min. dichter blijkt achteraf terwijl’ie 15 zei. Entree; wilt u $49,- of $89,- betalen, wat is het verschil? Met $89,- kun je voordringen, hoef je niet te wachten! Nou, wij wachten wel hoor. Als eerste;

SHREK 4D                   Echt gaaf, alsof je er middenin zit!

Waterworld                   Gaaf, je wordt wel gigantisch nat!

Studio Tour                  Kijkje achter de schermen, wel leuk opgezet!

Animal Planet               Naar onze smaak veel te kort, was echt Gaaf!

Jurresic Park                Waterraften, is heel gaaf, maar kort!

Backdraft                     Gaaf, Vlammen, vlammen en nog eens heet!

Special Effects            Neh

Back to the future         MMHHWWOO, je wordt wel misselijk, dat wel!  

Mummy returns             Neh

Blues Bros.                  Je moet er van houden!

Terminator2 3D             Technische storing, deed het nie!

Spiderman                   The Musical? Neh

 

Om 17.00 uur hadden we het gehad, zowel alle attracties als lichamelijk. Het was mooi geweest. Op weg terug ff BH meegepakt. (Tjonge jonge, Beverley Hills natuurlijk!) Maar je kunt niets zien. Ellelange opritten, beshermd door groen zie je bijna geen huis. Het is dan ook niet zo heel veel aan om daar te rijden behalve het gevoel; Ja, wij rijden NU door BH!

 

Dag 32 donderdag 21-8

Planning was eigenlijk dat we een lekker dagje strand gingen doen, alleen het weer zat niet mee. Het was BEWOLKT. Wel lekker weer maar geen weer om op strand te liggen. Dan maar wat anders doen. We gaan naar HOLLYWOOD. Eerst ff Rodeodrive aandoen, dure winkeltjes en dat was het dan, niet echt interessant (Althans voor mij niet, Renate wel!) Daarna Hollywood BLV (boulevard). Het was ondertussen weer heerlijk helder (heineken) Viel eigenlijk een beetje tegen, maarja wat verwacht je er eigenlijk van? Een paar tegels met hand en voetafdrukken, een paar winkltjes met alles wat glittert en beroemd is (posters ed), een paar verklede gasten (Homer, superman etc.) en dat was het eigenlijk wel. We kwamen vrij laat weer in ons motel en het had geen zin meer om naar het strand te gaan. Zogauw de zon onder is,+/- 19.30 uur, dan koelt het gauw af. Lekker biertje gedronken en gegeten.

 

Dag 33 vrijdag 22-8

s’Morgens vroeg al naar WB (Warner Bros.Studio’s) om een tour te doen. Om 9.30 uur kregen we te horen dat er pas om 12.30 uur weer plaats was. Dan maar wachten. Eenmaal zover kregen we een paar regels; Geen camera (zowel video als foto) en mocht je celebs. tegen komen moest je je NORMAAL gedragen. De tour was best grappig. Het meeste kregen we te zien van shows die we niet kenden (bijv de Gillmoregirls???) We reden langs de set van Friends en wie zagen we daar? Matt LeBlanc alias Joey! Jawel. Verder allerlei leuke wetenswaardigheden en werden we er weer eens op gewezen hoe nep eigenlijk alles wel niet is in Televisieland. We hadden nog tijd toen we terug kwamen om naar het strand te gaan. Mooi groot en vooral breed strand in Santa Monica. We besloten om de volgende dag weer op pad te gaan. Het was toch nog zo’n 650 km rijden naar San Francisco en dat deden we maar in twee dagen. Dit was onze laatste avond in L.A. In stijl afsluiten dus DownTown wat wezen eten en drinken. In The Standard midden in L.A. hebben we eerst heerlijk gegeten en daarna naar de TOP. Op het dak van het hotel was een Bar gevestigd. Schitterd, omringd door de skyline van L.A. Maar daar betaalden we dan ook voor; $20,- entree PP en $8,- voor een pilsener. Om 12.00 uur gingen we weer naar Santa Monica. Leuke afsluiter.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!