Las Vegas

Las Vegas Travel Blog

 › entry 14 of 38 › view all entries

Dag 22 maandag 11-8

 Lekker vroeg opgestaan, om 07.00 uur nog ff gechat met Pa & Ares. En om 08.00 uur zijn we een stukje terug gereden in Death Valley om het laagste punt in de US te bezoeken. Vertrokken richting Badwater kom je weer de mooiste plaatjes tegen. Je kunt wel blijven filmen en foto’s maken! Ik denk echter voor iemand die er niet is geweest dat het allemaal op elkaar lijk, als’ie de film/foto’s bekijkt. Aangekomen in Badwater zien we enkel een bordje ‘Badwater Basin -85,5 M Below Sealevel’, ER ligt een soort steiger met een heel klein beetje water. Hier kom je dan ook het dichtst bij het laagste punt.

Het laagste punt ligt nl helemaaaaaaaal aan de overkant en je zal geen idee hebben wat ik hiermee bedoeel, maar dat is echt een heel eind lopen als je het wel KAN lopen. De warmte is hier ook zeeeeeeeer aanwezig. Verderop ligt ‘Devils GolfCourse’ grote stukken ‘steen’ bestaande uit zand en zout. En dan zover je kan kijken liggen die stukken, ongelofelijk. We moesten over een zandweggetje wat nog best te doen was, er waren ook nog points of interest (bijv natural bridge, Ruines)die we niet konden doen omdat je daar een 4wheeldrive voor nodig had, dat was wel jammer. Goed, toen weer het stuk terug rijden om onze weg te vervolgen naar….. LAS VEGAS. Maarrrrrrr, eerst nog ff langs China Ranch. (85 mile van Las Vegas) Weer in shoshone aangekomen gingen we richting ........ In echt middle in the nowhere komt ineens een oase te voorschijnt. Palmbomen, een ranche, een winkeltje, een paar caravans. Er wonen ongeveer 6 mensen daar die hun brood verdienen met DATES. We moesten de milkshake proberen en die was dan ook ERG lekker.
Verder hebben we nog een soort ontbijtkoek gekocht met dat ingredient erin, ook erg lekker. En toen eindelijk naar  VEGAS. Was ongeveer anderhalf uur rijden en het was ook een mooie rit. Hele lange wegen tot zover je kon kijken. Daar aangekomen eerst de Las Vegas Boulevard op, daar liggen zo’n beetje de grootste (en mooiste) hotels. Wij zijn in een heel eenvoudig, goedkoop motelletje gaan zitten omdat het toch al genoeg geld gaat kosten. Om een uur of vijf in de middag zijn we op pad gegaan. Een wereld van glitter & glamour, en s; avonds helemaal natuurlijk. We hebben gegeten bij Smith & Wellonsky, prima restaurant waar we weer eens veel te veel kregen. Het was donker toen we uitgegeten waren en dan komt de stad pas echt tot leven. NIET TE GELOVEN. Erg mooi. Vooral de grote hotels (Bellagio, Monte Carlo, Ballys, MGM, Alladin, Tropicana, Hilton, Rio, Mandalay, Excalibur, NY NY, Treasure Island, Mirage, Ceasars Palace enz enz enz) zijn ontzettend mooi en er zijn kosten nog moeite gespaard om wie het mooiste hotel te maken.
De een heeft heel Parijs nagebouwd, de ander Egypte, weer een ander NY, mooi mooi mooi. En de warmte blijft maar aanhouden, erg warm. Er is dan ook overal Airco. Om een uur of twaalf vonden we het wel best, lange dag achter de rug dus terug naar ons motel. Tot morgen. Viva Las Vegas.

 

Dag 23 dinsdag 12-8

Las Vegas, second day! Weer heerlijk de hotels afgestruind. De een heeft een gigantisch aquarium en de ander heeft een basin met 4 tijgers erin. En ohja, er staan ook nog SLOTMACHINES, blackjack, roulette, poker etc etc etc. s’Avonds naar een show geweest; Foliere Bergere.

Een dansshow die over vrouwen ging van 1900 t/m 2000. Wel grappig. In de pauze was er een juggleract, die was steengoed. Daarna nog ff ALL YOU CAN EAT voor $14,- Da´s ook niet te geloven. Wat een buffet, en wat de mensen ook weer opscheppen (en ook weer laten staan) het is immers toch ´gratis´. Da´s ongeveer het enige wat goedkoop is, het eten.

 

Dag 24 woensdag 13-8

Alweer de laatste dag in Vegas on the strip. s´Morgens eerst naar Hooverdam geweest. Gigantisch ding. Lake Mead ligt daaraan met alle watersport die je kunt bedenken. Weer terug on the strip, we hadden s´avonds weer een show gepland, Danny Gans. Moeste heel goed zijn maar was op vakantie, jammer. Amazing Jonathan dan maar. Wel leuk maar niet te gek, zeer zeker niet voor die prijs. Een mix tussen fun en magic. Well, goodbye Las Vegas.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Las Vegas
photo by: maka77