Dag 7

Arlington Travel Blog

 › entry 7 of 17 › view all entries
Six Flags

Vandaag ging mijn wekker weer op tijd af. Dit keer niet heel veel vroeger, maar wel op tijd om mezelf nog even op te tutten enzo.

Deze dag zouden we rustig aan gaan doen. Midas en ik gaan naar Six Flags over Texas en mijn zusje en moeder bleven in het hotel. Zij gingen wassen terwijl Midas en ik achtbanen bezoekten. De afspraak was dat we zo veel mogelijk achtbanen zouden doen en daarna als het te heet zou worden terug naar het hotel gaan. Uiteindelijk zijn we wel langer gebleven dan geplant.

We deden eerst een houten achtbaan die heel erg schokkerig was, we konden front-seat omdat het station bijna helemaal leeg was.

Houten achtbaan, echt een rot ding.
Dit was de hele dag door zo. De tweede attractie was een soort van intamin achtbaan, die ging niet over de kop, maar wel heel erg hoog en snel. Iets wat ik dus erg leuk vind! Toen we daar in zaten heb ik serieus bijna niks van de attractie gezien. Ik kreeg totale black-outs, meestal heb ik gewoon wat zwarte vlekken voor mijn ogen, maar bij deze attractie ging het licht echt uit! Zo raar is dat, mijn handen had ik zoals gewoonlijk hoog in de lucht en tijdens mijn black-out vroeg ik mezelf echt af waar de rit naar toe zou gaan. Alles deed het nog, alleen had ik geen zicht meer. Hierna deden we nog 3 achtbanen, waaronder een achtbaan die Mr.Freeze heet, genaamd naar een schurk uit de verhalen van Batman. Deze achtbaan was echt cool! Hij ging 90 graden omhoog!! Je werd eerst afgeschoten, maakte een bocht, ging 90 graden omhoog en daarna achteruit weer door die bocht en toen was het afgelopen. Heel snel dus, een paar seconden denk ik, maar het waren hele stoere paar secondes! De achtbaan Batman, was ook erg leuk, een B&M, mijn lievelings achtbaan soort! Die zijn vaak soepel en er zijn veel soorten van! Zoals liggend, staand, zittend (zonder vloer) en hangend.
Deze was leuk!
Heel cool, en dat soort achtbaan zullen we vaker tegenkomen.

Midas en ik kregen na al die achtbanen best veel honger en we zochten een plek om wat te eten, we besloten om wat chinees te eten. Dit waren echt Amerikaanse porties en ik zat dus weer bom vol! Hierna deden we nog twee achtbanen, de wat rustigere en daarna gingen we terug naar het hotel.

 

Het was inmiddels al een uur of drie. Na onszelf wat opgefrist te hebben en verhalen uitgewisseld te hebben met Bir en mijn moeder hadden we besloten om wat boodschapjes te halen bij een supermarkt.

En hoog.
Dat was weer een enorme verleiding van allerlei lekkers! We probeerden ook een deodorant te kopen, alleen dat kennen ze haast niet. Ze hadden alleen maar sticks met een soort zeep erin. Dus hebben we die maar gekocht. Het is echt rot spul en geeft op al mijn kleding af, maar op het moment heb ik niks anders. Sieraden dragen is hier trouwens ook geen goed idee, ik raak hier echt vanalles kwijt of het gaat kapot. Ik ben al een aantal paar oorbellen verloren of van die achterkantjes.

Nou iniedergeval hebben we ons in die winkel toch een beetje laten verleiden omdat we oreo’s hebben gekocht en pindakaas koekjes voor morgen, omdat we dan een 5 uur reis hebben naar Arkensas Hot Springs. Maar vandaag zijn we in Arlington, na het shoppen in de supermarkt reden we terug naar het hotel wat makkelijker gezegt dan gedaan was, omdat we de weg kwijt raakten.

Deze deden we direct na het eten, niet zo''n goed idee.
..Eerst hield ik het nog bij, maar mijn vader bleef maar afslagen nemen totdat ik het dus niet meer wist. Aan de tomtom hadden we ook niks omdat we van het hotel wel een postcode hadden, maar een heel gebied heeft exact dezelfde postcode.

Uiteindelijk hadden wij het gevonden en reden wij langs een sushi bar, waar mijn moeder eigenlijk al graag wilde eten. Bij het hotel gooiden wij de tasjes in de hotel kamer en besloten om bij die sushi bar te gaan eten. Dat was echt lekker! Ik had een rol sushi als vorafje en een miso soep, als hoofdgerecht noodles met kipjes en als toetje “tower of chocolate” ja ja, klink erg lekker en ik vroeg aan de ober of die toren heel erg hoog zou zijn. Whaha, hij zei dat het genoeg is voor één persoon. Maar één persoon in Amerika eet best veel, dus ik werd al bang, maar het viel gelukkig mee, het was chocolade mousse, een soort appelflap zonder appel en een aardbeitje met aardbei en creme saus.

The batman!
Ik zat dus weer ontzettend vol en beloofde mezelf dat ik morgen niet zoveel meer zou gaan eten.

Mijn zusje en ik gingen nog even zwemmen bij het hotel, dat was wel even lekker. Het water was warm, maar toch werd op een moment mijn lippen blauw en besloten we om er maar uit te gaan. Hierna ging ik douchen, nog even typen en vlak daarna lekker slapen! Morgen gaan we nog even naar Six Flags over Texas om de andere achtbanen te doen en daarna gaan wij ongeveer 5 uur rijden. En als het goed is daan we ook nog even mini golfen! Het is iets met piraten ofzo, dat lijkt mij heel erg leuk!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Six Flags
Six Flags
Houten achtbaan, echt een rot ding.
Houten achtbaan, echt een rot ding.
Deze was leuk!
Deze was leuk!
En hoog.
En hoog.
Deze deden we direct na het eten, …
Deze deden we direct na het eten,…
The batman!
The batman!
Water kregen we meteen bij binnenk…
Water kregen we meteen bij binnen…
Lekkere salade die Birgit kreeg in…
Lekkere salade die Birgit kreeg i…
Gember en wasabi (bah!)
Gember en wasabi (bah!)
Soja saus!
Soja saus!
Dit is het hoofdgerecht dat mijn z…
Dit is het hoofdgerecht dat mijn …
Sushi!!
Sushi!!
Dit had ik besteld, lekkere noodle…
Dit had ik besteld, lekkere noodl…
Nogal lastig hè met stokjes?
Nogal lastig hè met stokjes?
THE TOWER OF CHOCLATE!
THE TOWER OF CHOCLATE!
Arlington
photo by: WalterC