Dag 2

Texas Travel Blog

 › entry 2 of 17 › view all entries
Bir zit even te internetten in de lobby, aangezien we geen internet hebben op onze hotel kamer.

Mijn wekker ging om 8 uur, ik sliep erg licht. Mijn zusje en ik waren telkens aan het vechten om de dekens en ik denk dat zij uiteindelijk heeft gewonnen. Dekens klinkt best gek als je bedenkt dat zelf laat in de avond het nog stikheet is, maar omdat eigenlijk overal airconditioning is, leek het in onze hotelkamer op een vriesvak. Ik ging eerder op dan de rest, zoals gewoonlijk. Ik vind dat prettig, want dan heb ik nog even de tijd om te make-uppen enzo voordat we naar het ontbijt gaan. Nou uiteindelijk was iedereen wakker door mij, dus wekte mijn slimme plan toch niet zo goed. Volgende keer toch maar wat meer klaar leggen of wat zachter doen.

Iedereen was klaar dus gingen wij naar het ontbijt. Dat was wel even schrikken, ik zocht automatisch naar brood, maar dan had ik lang kunnen blijven zoeken.

Dit is de achterkant van onze auto.
Ze hadden eitjes, wafels, muffins, een soort koffie broodje en cornflakes...maar wel appels en bananen, ow en ook broodjes (wit natuurlijk) om te roosteren. Ik heb dus cornflakes en een appel gegeten. Ja, en ik moet eerlijk zijn, ook een muffin! Ja, als je niet meteen 10 kilo zwaarder wil zijn, moet je jezelf echt weerhouden van al het eten dat je hier verleid!

 

Nou, na dit behoorlijk suikervolle ontbijt poetste ik mijn tanden en gingen we shoppen!! We gingen naar BayBrook Mall! Echt een droom! Het was heel groot en ze hadden echt vanalles! Ik heb een ring laten repareren die in het vliegtuig (perongeluk) kapot is gegaan (wie doet er ook sieraden aan?!?!) en ik heb een Ipod Classic gekocht! Lekker goedkoop hier! Hierna gingen wij naar Kemah Boardwalk, waar we strand verwachten...helaas was dit niet het geval! Er was wel water, maar alles stond op palen, dus ik had voor niks mijn bikini aan.

En dit is de zijkant van onze auto, hij is nog goedkoper dan de Kia van mijn moeder, maar deze word nieteens gemaakt in Nederland.
..en last but not least, deed de enige (houten) achtbaan het niet, dat was echt jammer. Maar we kregen te horen dat we het morgen nog een keer konden proberen.

Verder hebben we eigenlijk niet heel veel gedaan. Midas heeft ook nog een digitale camera gekocht, ook lekker goedkoop. En ik werd een beetje boos op mezelf omdat dezelfde camera die ik in NL heb gekocht zag ik in die winkel voor gewoon de halve prijs!!! Maarja, hier komt trouwens ook nog overal BTW op. Zo raar vind ik dat! Waarom kunnen hun prijzen niet net zoals in Nederland gewoon inclusief BTW zijn? Nu vraag ik mij telkens af wat ik nou uiteindelijk moet betalen.

 

Na dit geshop enzo was het alweer avond en gingen we avond eten, naast het hotel zat een Mexicaanse tent, erg lekker leek dat ons, dus vroegen we of we wat konden afhalen.

Dit is de Baybrook Mall!
Dat kon, mijn zusje en ik gingen alsvast terug naar de kamer en ruimden daar wat op en dekte de “tafel” oftewel het bed.

Toen ze terug waren, kwamen ze met de grootste tas die ik ooit in mijn hele leven heb gezien, met allemaal eten erin! Ik had snel iets besteld...maar volgens mij een enorm menu ofzo, want hoe kan anders die tas zo enorm zijn?! Uiteindelijk viel het best wel mee, alleen wist niemand exact wat hij / zij had besteld, dus uiteindelijk heeft iedereen wat gegeten. Ik had echt zoveel gedronken dat ik ook bijna niks kon eten en voelde me als een ballon.

 

Ik ging weer als eerste douchen en snel slapen, ik denk dat ik toch een beetje een soort van jetlag heb, ik ben telkens heel vroeg slaperig. Dus ik ging ook weer als eerste slapen, de volgende de dag gaan we verder reizen naar San Antonio!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bir zit even te internetten in de …
Bir zit even te internetten in de…
Dit is de achterkant van onze auto.
Dit is de achterkant van onze auto.
En dit is de zijkant van onze auto…
En dit is de zijkant van onze aut…
Dit is de Baybrook Mall!
Dit is de Baybrook Mall!
Allemaal snoepjes!
Allemaal snoepjes!
Sears, een enorme winkel met kledi…
Sears, een enorme winkel met kled…
Bir ging bij Build-a-Bear een Amer…
Bir ging bij Build-a-Bear een Ame…
Hier worden de stikseltjes log gem…
Hier worden de stikseltjes log ge…
Hier krijgt hij vulling.
Hier krijgt hij vulling.
En hier worden de stikseltjes weer…
En hier worden de stikseltjes wee…
Dit is de winkel van Build-a-Bear,…
Dit is de winkel van Build-a-Bear…
Voorkant van die winkel.
Voorkant van die winkel.
Dit is wat uitzicht van de omgevin…
Dit is wat uitzicht van de omgevi…
Dit is een Amerikaanse brandweer. …
Dit is een Amerikaanse brandweer.…
Echte Amerikaanse stoplichten, die…
Echte Amerikaanse stoplichten, di…
Ons nummer van het eerste hotel.
Ons nummer van het eerste hotel.
De gang van het hotel.
De gang van het hotel.
Geliefd bij politie mannen, overal…
Geliefd bij politie mannen, overa…
Een UPS auto, ik vind het echt sup…
Een UPS auto, ik vind het echt su…
Nog een beetje uitzicht in Houston.
Nog een beetje uitzicht in Houston.
Het uitzicht dicht bij Kemah Board…
Het uitzicht dicht bij Kemah Boar…
The Bullet houten achtbaan.
The Bullet houten achtbaan.
Een vefrissende plek.
Een vefrissende plek.
Een neppe politie auto
Een neppe politie auto
Deze vogels zie je echt overal hie…
Deze vogels zie je echt overal hi…
Hier zie je dat er geen strand is.
Hier zie je dat er geen strand is.
En foto onderweg gemaakt, je ziet …
En foto onderweg gemaakt, je ziet…