Dag 15

Chaska Travel Blog

 › entry 15 of 17 › view all entries
Bir en ik bij het ontbijt.

Vandaag ging ik weer vroeg op, dit keer ging ik meteen op de loopband! Ik heb 55 minutern gerent! Afgewisseld met stukjes lopen. Op het schermpje stond dat ik 405 calorieën heb verbrand! Dat is wel cool. Toen het 8 uur was liep in naar het zwembad, Bir wilde ook heel graag zwemmen en heeft mijn moeder Birgit om 8 uur wakker gemaakt zodat ze met mij kon gaan zwemmen. Dat was weer even ontspannen en ik heb de “aan-knop” gevonden voor het bubbelbad.

Hier zaten we lekker te relaxen totdat het 9 uur was en wij naar het ontbijt gingen. Hier kwamen we onze ouders tegen en gingen we met z’m vieren ontbijten.

Na het ontbijt moest ik even mijn tanden poetsen en daarna reden we naar Valleyfair.

Het pretpark Valleyfair.
Een leuk pretparkje waar het ook best wel rustig was, om half 12 hadden we de meeste attracties al gehad! Toen we net in een achtbaantje zaten begon het opeens te regenen, Midas zei dat het wel snel over zou gaan, maar dit bleek niet het geval. Opeens werd de lucht donker en onweerde het heel hard. Wij renden een winkel binnen, maar omdat we ook hongen hadden rende we door de stomende regen door naar een restaurant. We bestelde eten en gingen rustig eten, de lichten gingen even uit, blijkbaar een inslag ofzo, en het werd alleen maar erger. Toen ik mijn eten op had liep ik even naar het raam om te kijken, prullenbakken lagen overal, takken en blaadjes vlogen in de lucht en de deuren moesten van bewaking dicht blijven, die meneer ging zelf naar buiten om mensen van de straat te halen en ze naar binnen te brengen, ook liep hij naar een eettentje en die moesten het licht uitdoen en de luiken naar beneden doen.

Na een kwartierje ongeveer klaarde de lucht op en mochten we weer naar buiten.

Foto in de wachtrij van een houten achtbaan.
Takken en blaadje lagen overal en personeel was al bezig met alles opruimen, de spellen en eettentjes werden alweer geopend. Wij liepen naar de uitgang en werden verrast door stromend water over de straat, het water kan hier moeilijk in de grond zakken en dus waren overal grote plassen te zien, zelfs heel diep! Buiten was het trouwens ook erg afgekoeld, het was eerst 26 graden en toen nog maar 17 graden (Celcius).

We wilden naar een supermarkt en omdat ik een Target had gezien reden we daar naar toe, het is een leuke grote winkel met niet alleen eten, maar ook kleding, elektronica en drogist dingen. Dus ik heb wat makeup gekocht van het Amerikaanse merk Covergirl. Erg leuk souvenir vind ik zelf! We kochten magnetron maaltijden voor vandaag en we reden terug naar het hotel. Bir en ik hebben inmiddels al avond gegeten en mijn ouders zijn weer terug gegaan naar het pretparkje om de rest van de attracties te doen.

Morgen gaan we weer een stuk rijden, daar heb ik best wel zin in. Weer lekker liggen op mijn bank en muziek luisteren! Ik ga zometeen douchen en slapen! Tot morgen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bir en ik bij het ontbijt.
Bir en ik bij het ontbijt.
Het pretpark Valleyfair.
Het pretpark Valleyfair.
Foto in de wachtrij van een houten…
Foto in de wachtrij van een houte…
Deze houten achtbaan.
Deze houten achtbaan.
Tijdens deze achtbaan begon het te…
Tijdens deze achtbaan begon het t…
Iedereen schuilen voor de harde re…
Iedereen schuilen voor de harde r…
De storm.
De storm.
Personeel was takjes aan het oprui…
Personeel was takjes aan het opru…
Mijn moeder.
Mijn moeder.
Overal lagen enorme plassen met wa…
Overal lagen enorme plassen met w…
Chaska
photo by: ecnb