Dag 14

Chaska Travel Blog

 › entry 14 of 17 › view all entries
Bir met dr twee souvenir beren.

Vandaag stond ik om half zeven op. Ik ging sporten in het hotel, de fitness ruimte is 24 uur per dag open! Eerst ging ik op een fiets, dat ging best wel zwaar en ik kreeg het programma niet goed ingesteld, dus keek ik rond naar een ander toestel. Er stond ook een loopband, ik ben nog nooit op een loopband geweest, dus ik dacht aangezien ik toch alleen was het even uit te proberen. Het was erg makkelijk instellen en heel erg leuk om te doen! Morgen wil ik ook!

 

Om 8 uur zou het zwembad opengaan, dus om 8 uur stopte ik met rennen, ik heb ongeveer 40 minuten op dat ding gerent! Het zwembad had ik helemaal voor mezelf, het water was lekker warm dus ik was helemaal aan het genieten!

 

Deze dag werd nog leuker aangezien we vandaag naar Mall of America zijn geweest! Ongetwijfeld het grootste winkelcentrum dat ik ooit gezien heb, maar het was heel erg leuk! Er waren ontzettend veel winkels, maar veel exclusieve dingen, kleding maar duur, make-up maar wel Chanel en Clinique.

Macy's!!
Dus heel veel gekocht heb ik niet. Eigenlijk alleen een agenda voor volgend schooljaar. Ik wilde eigenlijk heel erg graag naar Steve & Barry’s gaan, maar die zat helaas niet in het winkelcentrum. Gelukkig was die wel dichtbij!

Toen Midas al zijn achtbanen gedaan had, behalve eentje die het niet deed reden we toen ik het lief vroeg door naar Steve & Barry’s in een ander winkelcentrum. We bleven best een tijd in dat winkelcentrum omdat ik en Bir echt moeite hadden met kleding uitzoeken, er was dit keer minder vrouwen kleding en ik zocht naar stukken kleding die ik echt graag wil hebben. Ook duurde het lang omdat de maten hier zo vreemd zijn, soms heb ik L (!) en soms XS (!) Dus, erg verwarrend!

 

Hierna reden we weer terug naar de Mall of America omdat midas nog even wilde kijken of die achtbaan het inmiddels al deed, dit was het geval en Midas was blij omdat hij zijn coaster bingo gehaald heeft.

Hier wilde ik dat mijn ouders zouden gaan trouwen, maar nee, helaas.

Het was inmiddels al etenstijd en we reden naar Minneapolis, de hoofdstad van Minnesota, de staat waar we nu zijn. Midas is best fan van het Hard Rock Café, dus gingen we naar het Hard Rock Café van Minneapolis, ik had weer iets van pasta, en het was zooo lekker!! Heerlijk! Het eten bij het Hard Rock Café is gewoon goed en er is goede service en nadat we hadden gegeten kochten mijn ouders nog Hard Rock Café shirts en ook een voor mij en mijn zusje, ik heb een signature shirt, met de handtekening van Shakira!

Midas wilde eigenlijk nog even de stad door, maar iedereen was eigenlijk te moe, dus besloten we om terug naar het hotel te gaan. Hier ben ik zo snel mogelijk gaan douchen en bijna direct in slaap gevallen.

Morgen gaan we weer naar een pretparkje, Valleyfair, ik ben erg benieuwd hoe dat is!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bir met dr twee souvenir beren.
Bir met dr twee souvenir beren.
Macys!!
Macy's!!
Hier wilde ik dat mijn ouders zoud…
Hier wilde ik dat mijn ouders zou…
Mall of America.
Mall of America.
Het pretpark midden in Mall of Ame…
Het pretpark midden in Mall of Am…
Bloomingdales.
Bloomingdales.
Hier ben ik ook ingeweest!
Hier ben ik ook ingeweest!
Even discussieren waar we verder h…
Even discussieren waar we verder …
Lieve poesjes!
Lieve poesjes!
En lieve hondjes!
En lieve hondjes!
YEAH!
YEAH!
Skyline Minneapolis.
Skyline Minneapolis.
Hard Rock Café.
Hard Rock Café.
Deze foto heeft de serveerder gema…
Deze foto heeft de serveerder gem…
Skyline Minneapolis by night.
Skyline Minneapolis by night.
Chaska
photo by: ecnb