Dag 13

Chaska Travel Blog

 › entry 13 of 17 › view all entries
Lekker lunchen.

Vandaag rijden we van Kansas City, Missouri naar Chaska, ... Met andere woorden een reis van ongeveer 7 uur dwars door de staat Iowa heen. Na het heerlijke ontbijt maar niet heus, pakten we onze auto in, de monstertruck. Bir en ik wilden graag onze eigen bank, dus zo gezegt zo gedaan. De koffers pasten precies achterin, maar de kleinere bagage moest wel verdeeld worden op de bank van mij en bir. Ik zat helemaal achterin, ver weg want ik hoorde mijn ouders telkens niet.

Wat heel erg lekker was aan een eigen bank is dat ik lekker kon liggen, wel met mijn benen opgetrokken, zo breed is de auto nou ook weer niet, maar ik lag zeker lekker. Aangezien de staat Iowa bijna alleen maar uit maisvelden bestaat en ik na een helf uurtje eigenlijk het wel gezien had ging ik lekker liggen en liedjes op mijn Ipod luisteren.

Van deze winkel ben ik fan!

Midden in de staat Iowa zouden we stoppen bij de hoofdstad om een pretparkje te doen. Eigenlijk hadden mijn moeder, zusje en ik daar geen zin in. Midas ging dus alleen en omdat ik gisteren informatie heb opgezocht over een winkel die de kledinglijn van Amanda Bynes en Sarah Jessica Parker verkoopt besloten we om naar de South Ridge Mall te gaan. Dat was ongeveer een kwartiertje rijden vanaf dat pretpark. Voor Midas was het eigenlijk ook wel handig omdat hij zo sneller zou zijn, met zijn allen zijn we best langzaam. Zo kon hij alle attracties doen die hij zelf wilde.

 

Toen we bij de South Ridge Mall aankwamen zag het er best rustig uit, een beeje saai zelfs, maar toen wij naar binnen gingen zag het er echt heel erg leuk en luxe uit, rustig was het zeker, maar daarom niet minder leuk! We gingen eerst naar het toilet, de vrouwen wc werd net schoongemaakt dus zeiden ze dat we op de family wc’s moesten gaan.

Dat is grappig joh! Dat is een grote kamer met twee wc’s één voor een volwassene en één voor een kind. Best handig, want dan kan een moeder of vader tegelijkertijd naar de wc gaan met het kind, meestal zie je bij de vrouwen wc’s moeder altijd onhandig doen in die kleine wc hokjes. Ook was er een speciale melk-geef-kamer voor de baby. En alles zag er zo luxe uit! Ik ben helemaal fan van malls!!!

Hierna gingen wij wat eten. Mijn moeder en ik hadden een super burrito, klinkt alsof je moet schrikken, maar dat viel mee hoor! Zo super was hij gelukkig niet. Mijn zusje had een andere burrito en wij alledrie hadden een combo menu besteld, dat is handig want dan komt er drinken bij, maar ook nog meer eten, een hele bak (ja bak, want klein was het niet!) vol met een soort gefrituurde roïsti rondjes. Heel erg lekker zout! Daar hou ik wel van.

Nadat we vol zaten van het eten liepen keek ik even waar die winkel zat met die kleding lijnen.

Hier zie je de skyline van eindeloze mais velden.
De winkel heet Steve & Barry’s. Toen we de winkel binnen kwamen ging mijn hart tekeer. Shoppen is echt een cardio sport. Ik trok wit weg en wist niet waar ik het eerst kijken moest. Dit was niet alleen omdat die kleding echt super leuk is, maar niks is duurder dan $20!! Het meeste was zelfs $10, dat komt neer op zo’n zes en een halve euro!! Gewoon ook spijkerbroeken enzo! En dan niet van die goedkope zooi, nee gewoon kleding van Amanda Bynes en Sarah Jessica Parker! ZO COOL!! Ik ben nieteens door de hele winkel geweest, zo groot was die, alleen bij die twee kledinglijnen, maar ik rende heen en weer om dingen te passen en te vergelijken etc.

Toen belde Midas dat hij opgehaald wilde worden en dus moesten we weg, het zweet brak me uit, want ik had nog niet alles gezien! Ik paste snel nog wat en besloot om twee spijkerbroeken, een blousse, shirt met lange mouwen en twee shirtjes te kopen. Mijn zusje en moeder hadden ook een tasje vol met kleding en mijn moeder zei dat ze gerust nog een aantal uur in die winkel had kunnen vermaken.

Lekker eten in het restaurant naast het hotel.

 

We reden terug om Midas op te halen en vervolgden onze reis naar Chaska. Weer ging ik liggen op mijn bank en dus heb ik weinig van het landschap gezien. Na nog een aantal uurtjes kwamen we bij het hotel aan, het hotel ligt in een rijke buitenwijk, we zijn omgeven door luxe huizen. Heel erg mooi om te zien, het hotel heeft een middel groot binnen zwembad met bubbelbad en een 24h fitness ruimte. Oftwel helemaal perfect! Toen we de kamer binnen kwamen zag het er allemaal ook goed uit en waar ik heel erg blij mee ben is dat de wastafel in de badkamer is. In alle hotels die we tot nu toe gehad hebben is de wastafel buiten de badkamer, dus als ik vroeg op wil en de restn niet, kan ik geen licht aan doen en zie ik niet hoe ik mijn lenzen in moet doen enzo.

Nu kan dat gelukkig wel! Perfect hotel!!

 

Het was inmiddels tijd om avond te eten en we liepen naar het restaurant dat naast het hotel ligt. We hebben lekker gegeten, alleen was het best wel duur voor wat wij kregen. Hierna was het tijd om te slapen, ik was eigenlijk niet zo moe, maar dat komt ook omdat ik op mijn bank in de auto telkens bijna in slaap viel en volgens mij stiekem wat heb geslapen!

Morgen gaan we naar de Mall of America!! Ze zeggen dat het de grootste mall van Amerika is, dus ik ben erg benieuwd, eigenlijk geloof ik het al, omdat er in de mall een pretpark zit. Waarschijnlijk ook de reden waarom Midas er ook graag heen wil aangezien hij niet zo van winkelen houd! Whahaha, nou, ik ga mooi winkeltjes kijken!

Helaas is daar geen Steve & Barry’s, want ik ben nog niet klaar met die winkel, maar er zijn er wel twee in de buurt, dus misschien gaan we daar ook nog naar toe als ik het even lief vraag! Whahaha, nou, nu ga ik slapen en tot morgen!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Lekker lunchen.
Lekker lunchen.
Van deze winkel ben ik fan!
Van deze winkel ben ik fan!
Hier zie je de skyline van eindelo…
Hier zie je de skyline van eindel…
Lekker eten in het restaurant naas…
Lekker eten in het restaurant naa…
Chaska
photo by: ecnb