Dag 12

Kansas City Travel Blog

 › entry 12 of 17 › view all entries
De schade aan de auto, je ziet het hier nog niet zo goed.

Mijn wekker ging om half 9, het ontbijt was tot half 10, dus hebben we een half uurtje ongeveer om ons klaar te maken. Mijn moeder wilde eigenlijk langer blijven slapen, maar dat wist ik niet. Dus ik probeerde iedereen wakker te maken. Mijn moeder werd boos en zei tegen mijn zusje en ik (wij waren al klaar voor het ontbijt) dat wij alvast moeten gaan. Ik werd daardoor ook boos, omdat ik ook best uit had willen slapen en ging naar het ontbijt. Ik had smerige cornflakes en een vieze bagel met pindakaas. Mijn dag kon niet stuk.

 

Na een tijdje daat gezeten te hebben en afgekoeld te zijn kwamen mijn zusje en ik terug in de hotel kamer en poetste onze tanden.

Het achter gedeelte van de schade.
Mijn moeder was ook niet meer boos en we maakten het snel weer gezellig. We wilde eerst wat kleding wassen, dat duurde niet zo heel lang en hierna gingen wij naar Worlds of fun, eerst naar Ocean’s of fun om een season pass te laten maken, dit duurde nog even, maar gauw daarna liepen we naar Worlds of fun om daar achtbanen te doen. Het was echt mega heet en ik voelde me meteen zo slap en moe.

Op school heb ik geleerd dat je lichaam door warmte een signaal aan je hersenen geeft om de arbeid te staken, nou dat wilde mijn lichaam zeker.

 

We deden een aantal achtbanen en daarna gingen we lunchen, gelukkig had mijn zusje op de parkmap een plek gevonden waar we sandwiches konden halen, ik had een smoked turkey sandwich.

Het midden gedeelte.
Ik dacht dat het lekker en gezond zou zijn, maar er zaten zoveel plakjes kalkoen op dat ik het nieteens kon tellen! Er zou ook tomaat op horen te zitten, maar er is iets gebeurd met de oogst ofzo waardoor er geen tomaten of sommige andere groenten niet geleverd meer kunnen worden.

Hierna deden we weer een aantal attracties, waarondern een stoere B&M, genaamd the Patriot. Mijn vader wilde ook een spinning achtbaantje doen, maar niemand wilde met hem mee. Ik ging dus mee, maar ik had er eigenlijk direct al spijt van. Het spinning van de achtbaan leek mee te vallen, maar Midas en ik hadden natuurlijk een bakje die zo extreem draaide dat zelfs de operators aan ons vroegen of het nog wel goed met ons ging. Serieus, alles draaide voor mijn ogen. Nu klink ik misschien als een slappeling, maar bij 36 graden celcius en voor iemand die bewegings ziekte heeft is het tamelijk zwaar en ik stond te trillen op mijn benen en ik heb de hele dag hoofdpijn gehad.

Hierna deed mijn vader nog een achtbaan en liepen we richting de uitgang.

En het voorste gedeelte van de schade met een deuk erin.
Mijn zusje wil al een hele tijd een milkshake halen en we liepen langs een tent die dat verkoopt. Dit was de lekkerste chocolade milkshake die ik ooit gegeten hebt! Letterlijk gegeten omdat het te dik was om door een rietje te drinken.

 

We liepen terug naar de auto en stapten in. Midas merkte op dat er een briefje achter onze ruitenwisser gestopt was. Mijn moeder zei meteen ‘Oh, nee toch geen schade he?!’ Mijn vader las het briefje hard op en inderdaad, schade. Er was iemand tegen onze auto aan gereden. We liepen langs de auto en zagen niks. Mijn zusje had haar deur open en we zagen een grote kras aan de achterkant. Oke, best erg, maar niet vreselijk. Mijn moeder vroeg of ik voor bewijs een foto wilde maken, dat deed ik en ik dee de deur van mijn zusje deur dicht (het zijn schuif deuren) opeens zag ik dat er nog veel meer schade was.

Skyline van Kasas City.
De kras liep zelfs over de velg en band heen en over de zijkant en de kras veranderde in een deuk. Alles bij elkaar was de schade toch best wel erg. Gelukkig heeft de persoon die het heeft gemaakt wel een briefje achter gelaten, toch heel netjes!

 

We reden terug naar het hotel waar mijn vader met het huurbedrijf belde. Die hebben alles genoteerd ook de gegevens van de persoon die de schade heeft gemaakt, hij had erbij gezet dat hij een verzekering heeft en zijn kenteken nummer. Dit bedrijf vertelde dat we naar een punt dichtbij ons hotel moesten gaan om daar een schade formulier te tekenen. We gingen daar direct heen en mijn vader vulde alle formulieren in. We mochten verder rijden met de auto en dat is handig omdat we morgen verder reizen en dus geen tijd hebben om op een zo’n zelfde huur auto te wachten.

Mooi gebouw.
Omdat we misschien problemen zullen krijgen door die schade bij het inleveren van de auto in New York, besloten we om toch maar een andere auto te accepteren. We waren heel bang om een auto te krijgen die niet genoeg ruimte zou hebben voor al onze bagage. We werde al gauw verrast door de nieuwe Chevy SUV. Een monster truck, nee grapje, maar hij is echt enorm groot! Mijn zusje en ik hebben nu een eigen bank en nog is er genoeg ruimte voor al onze spullen!

We reden terug naar het hotel en gingen met z’n allen nog even zwemmen. Hierna aten we ons avond eten en mijn vader en moeder gingen nog even terug naar dat pretparkje van vandaag en mijn zusje en ik bleven in de hotelkamer om lekker te computeren.

 

Morgen gaan we ongeveer 7 uur rijden, dwars door de staat Iowa, maar in het midden ongeveer, bij de hoofdstad van Iowa stoppen we om naar een pretparkje Adventureland te gaan. Nu ga ik slapen, want ik ben heel erg moe!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De schade aan de auto, je ziet het…
De schade aan de auto, je ziet he…
Het achter gedeelte van de schade.
Het achter gedeelte van de schade.
Het midden gedeelte.
Het midden gedeelte.
En het voorste gedeelte van de sch…
En het voorste gedeelte van de sc…
Skyline van Kasas City.
Skyline van Kasas City.
Mooi gebouw.
Mooi gebouw.
Eekhoorntje midden in de stad.
Eekhoorntje midden in de stad.
De nieuwe auto, wat een bakbeest h…
De nieuwe auto, wat een bakbeest …
Even afkoelen in het zwembad bij h…
Even afkoelen in het zwembad bij …