Dag 11

Branson Travel Blog

 › entry 11 of 17 › view all entries
Het ontbijt.

Vandaag hebben we weer lekker ontbeten, ik wilde dit keer niet zoveel pakken, maar dat is weer niet gelukt. Mijn buik zat helemaal vol dus ik kon bijna niet bewegen in de auto. Gelukkig hoefde dat ook niet aangezien we zo’n 5 uur gingen rijden naar Kansas City, Missouri. Ik heb er weinig over te vertellen omdat het landschap niet heel veel meer veranderde en ik vooral met mijn laptop op schoot heb gezeten om het laatste paar liedjes op mijn nieuwe Ipod te zetten.

Ik had een reis pilletje genomen om niet misselijk te worden, maar mijn moeder reed, niet dat zij zo slecht rijd, maar mijn moeder remt vaak hard.

Het ontbijt buffet.
Mijn vader zat dus te niksen in de auto en wilde ook achter de laptop, maar dan die van mijn moeder. Die bleek nogal wat problemen te hebben, dus toen we een dorp in reden stopten we bij een soort van Amerikaanse Media Markt om een laptop lader voor in de auto te kopen ofzo. Ja ik weet niet precies waar ze naar zochten, maar ik was meer geintreseerd in een laptop tas waar ik telkens naar bleef kijken. Uiteindelijk besloot ik dat die tas toch wel erg geschikt is voor school aangezien ik altijd loop te sjouwen met mijn laptop en deze tas heeft een apart vak voor de laptop zodat die niet op mijn spullen hangt, dus erg handig! En bovenal is hij ook nog eens erg mooi! Mijn vader heeft nog een externe harde schijf gekocht voor eventueel de foto’s op te zetten als de laptops het niet meer aan kunnen.

 

Hierna gingen we tanken en wat eten, we aten weer bij een Orientaals buffet, ik ben inmiddels helemaal fan van “Orange Chicken” dat is kip in een deeghoesje gefrituurd (denk ik) en dan met een soort sinasappel sausje.

Heerlijk! Alweer zat mijn buik erg vol en het duurde niet lang voordat ik in slaap viel, terwijl ik echt niet mag slapen met mijn lezen in! Ik sloeg mezelf in mijn gezicht en luisterde liedjes op mijn ipod om wakker te blijven. Dat lukte aardig en na een paar uurtjes reden we door een wijk heen, deze wijk zag er niet erg veilig uit, zeg maar type ghetto. Ik dacht eraan om misschien de deuren op slot te doen zo onveilig zag het eruit. Toen de tom tom zei “bestemming bereikt” schrok ik een beetje, hier kon het gewoon niet zijn! Mijn moeder en zusje werden wakker en mijn vader rommelde wat aan de tom tom en het bleek dat we hier gelukkig niet hoefden te zijn, onze bestemming was nog een kwartier verder, we waren wel in Kansas City, maar in een buitenwijk beland. Mijn vader zei dat hij ook wel erg blij was dat het hotel hier niet was.

 

Na nog een kwartiertje rijden kwamen we bij het hotel aan. Dit is een leuk hotel, niet helemaal geweldig, maar goed genoeg. We laaden onze spullen uit de auto en namen even een pauze. Hierna wilden wij even naar een supermarkt. We reden naar een WallGreens die mijn moeder eerder op weg naar het hotel had gezien. Dat is een hele leuke winkel, het is eigenlijk een super grote drogist en apotheek in één! Je kunt er allerlei medicijnen halen waarvoor je in Nederland eigenlijk een recept nodig hebt. Er is zelf een drive-tru, waar je je medicijnen kunt afhalen. Ik ben vooral helemaal blij met de cosmetica afdeling, zoveel mooie makeupjes in allerlei merken die ik niet ken! Ik heb in deze winkel een Amerikaanse Cosmogirl en een blad dat Seventeen heet gekocht, erg leuk zijn die!

Omdat de WallGreens geen supermarkt is gingen we hierna nog naar een supermarkt. Er was een winkel tegen over de WallGreens, maar dat bleek een soort tuincentrum te zijn en nee, dat hadden we niet van te voren kunnen weten omdat ze hier heel slecht aangeven wat iets is. Er staat een naam en daarvan moet je zelf afleiden wat het is, dat tuincentrum ding heet Big Mart ofzo. Maargoed, we zagen even verderop weer zo’n winkel en gelukkig was dat wel een supermarkt. Hier hebben we ons avond eten gekocht en dat voor morgen, je raad het vast wel. We hebben van die diepvries dingen gekocht voor in de magnetron, een magnetron en een koelkast is bijna standaard in een Amerikaans hotel. Vanavond heb ik een noodle soepje genomen waar alleen maar heet water voor nodig was. Morgen gaan we weer naar een pretparkje, maar nu eerst lekker douchen en slapen!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het ontbijt.
Het ontbijt.
Het ontbijt buffet.
Het ontbijt buffet.
Branson
photo by: rotorhead85