Dag 10

Branson Travel Blog

 › entry 10 of 17 › view all entries
Het ontbijt in een aparte ontbijt ruimte van het hotel.

Vandaag ging mijn wekker, we konden een half uurtje later opstaan omdat het ontbijt wat later was. Erg prettig aangezien ik gisteren nogal laat naar bed ging. Het ontbijt was echt geweldig! Niet op een gezonde manier, maar heel erg lekker ongezond. Ik heb twee (kleine) donuts gegeten, scrumbeld egg, een plakje bananen cake en een pancake met stroop. Oke, dit klinkt nu alsof ik vierkant ben, maar ik kan gewoon heel veel eten en de rest van de dag heb ik gezond gedaan!

 

Op het programma van vandaag stond twee pretparkjes, echt een zware dag. Even leek dit dagje niet door te gaan doordat we weer geteisterd werden door een zware thunderstorm, die begon al toen we naar het ontbijt liepen, grote regendruppels waardoor je in twee seconden meteen kletsnat wordt.

Een Titanic museum.
Na het ontbijt leek het even te stoppen, maar al gauw barste het weer los.

Na ongeveer een kwartier stond mijn vader als een klein kind zenuwachtig op en neer te springen omdat de regen was gestopt, het sein voor ons om in de auto te stappen en naar het eerste pretpark te gaan. Dit was een heel leuk pretparkje, met allerlei ambachten, er was een glasblazer een smit en nog veel meer! Ook was er een leuk mijn treintje en ik heb in een winkel een korte broek en een rokje gekocht. We hebben geluched in het pretparkje, ik heb het netjes gehouden en nam een salade zonder dingetjes erin. Hierna deden we nog een paar attracties.

Wat mij hier erg opviel is dat het personeel heel veel oude mensen zijn, die in Nederland allang met pensioen zouden zijn en er waren ontzettend veel Aziatische mensen.

De ouderwetse foto van mij en mijn zusje. NIET LACHEN!
Heel grappig is dat de verhoudingen van culturen per staat een beetje verschillen. Al het personeel draagt western kleding en wat erg grappig is, is dat mijn zusje heel graag een “ouderwetse” foto van haarzelf wilde laten maken, ze vroeg of ik ook mee wilde omdat ze het niet alleen wilde doen. Dus wij kregen ook ouderwetse kleding aan en een hoedje en waaier en poseerde op de foto. Ik kreeg het gevoel een soort Heidi te zijn met mijn lichtblauwe jurk en mijn lichte krullen. Even overweegden mijn ouders om het ook te doen, maar mijn vader wilde niet. Dus dat was jammer. Ik zet wel een foto online van dit spektakel, maar je mag mij niet uitlachen!

 

Hierna gingen wij naar pretparkje nummer twee, we werden terug naar de parkeerplaats gebracht door een schoolbus. Inmiddels was het al een uur of 5 en ik deed maar één achtbaan. Na dit pretparkje gingen we terug naar het hotel. Het is nu ongeveer half 10 in de avond en ik heb echt honger! We gaan zometeen eten en daarna gaan we weer naar het hotel en dan lekker slapen! Morgen rijden we weer een stuk, ongeveer 4 uur naar Iowa.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het ontbijt in een aparte ontbijt …
Het ontbijt in een aparte ontbijt…
Een Titanic museum.
Een Titanic museum.
De ouderwetse foto van mij en mijn…
De ouderwetse foto van mij en mij…
Deze kerstbomen waren helemaal ver…
Deze kerstbomen waren helemaal ve…
Bir en ik bij de kerstbomen.
Bir en ik bij de kerstbomen.
Allemaal mooie glazen spulletjes.
Allemaal mooie glazen spulletjes.
Dit zijn de glasblazers.
Dit zijn de glasblazers.
Een glasblazer.
Een glasblazer.
Een smit.
Een smit.
De ijsshow, met natuurlijk echt Am…
De ijsshow, met natuurlijk echt A…
Coole achtbaan in Silver Dollar Ci…
Coole achtbaan in Silver Dollar C…
Dit is zon grappig ding, nog nooi…
Dit is zo'n grappig ding, nog noo…
De schoolbus waar we terug naar de…
De schoolbus waar we terug naar d…
Een achtbaan in Celebration City, …
Een achtbaan in Celebration City,…
Branson City by night.
Branson City by night.
Branson
photo by: rotorhead85