roadtrip nr. 12

Sandusky Travel Blog

 › entry 25 of 25 › view all entries

Vandaag werden we wakker om 9 uur en probeerde ons uit bed te slepen. Iniedergeval ik want ik wordt moeier en moeier deze weken. We gingen naar het ontbijt, en daarna weer de auto inpakken, want we bleven weer 1 nacht in dit hotel.

 

Na het ontbijt en het inpakken zaten we in de auto op weg naar King’s Island. Het was maar een klein stukje, dus we kwamen er rond 11 uur aan. Nog best vroeg maar alsnog was het bloedje heet. Maarja we zochten de ingang, en ginnen naar binnen. Wat gelukkig zonder moeite ging want we hadden weer onze platinum pass die van pas kon komen. Dat scheeld echt. Ook het parkeren hoef je niet te betalen, en je mag helemaal vooraan parkeren, super. In dit park waren er een heleboel achtbanen, inclusief de langste en hoogste houten achtbaan ter wereld! De langste hebben we gedan maar de hoogste was niet te doen, omdat er een wachtrij van kilometers stond. Dus dat was wel jammer, maarja om aan de warmte onderdoor te gaan, in een wachtrij van weet ik hoeveel uur had ik eigenlijk ook niet zoveel zin in.

 

Toen we een aantal dingen hadden gedaan moesten we eiegnlijk wel richting uitgang omdat we nog 4 uur moesten rijden. Het hielp ook niet echt mee, dat het en hoogseizoen is en zaterdag Tja dat was niet zo slim. Dus naar de auto, en eerst altijd een tijd wachten tot je erin kan omdat anders je kont eraf schroeit van de hitte op de leren bekleding :P

 

Eigenlijk kan ik niet veel vertellen van de 4 uur durende reis door Ohio omdat ik eigenlijk vrijwel meteen in slaap ben gevallen. Dus na 4 uur ben ik wakker geworden en waren we er eigenlijk bijna. Ik heb nogwel het laaste stukje gezien, en dat was veel graan, mais, boeren bedrijfjes, en heel veel vrijstaande huizen, in minidorpjes. Het was zeker mooi, echt de moeite waard, maarja dat zien ik telkens als we gaan rijden, een prachtige omgeving.

 

Het was een goed hotel, alleen jammer, van de mensen naast ons, die erg veel bonken tegen de muren....tja. Maarja daar slaap ik wel doorheen. We zijn uiteten geweest bij Applebee’s een erg leuk restaurantje (ook al een keten) waar ze heerlijk eten hebben.

 

En na het eten gingen we lekker een  film kijken in bed. En nu ga ik slapen :P 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Sandusky
photo by: ekondra