roadtrip nr. 11

Kings Mills Travel Blog

 › entry 24 of 25 › view all entries

Vandaag gingen we naar nog een Six Flags. We moesten ervoor een uur rijden en erna nog 2 uur. Dus vroeg uit de veren. We werden wakker, en begonnen zoals alle andere afgelopen dagen alles klaar te zetten, en te ontbijten.

 

Zodra we klaar waren begonnen aan de reis naar Kentucky. Het was een uurtje dus naar het pretpark, Six Flags Kentucky Kingdom. En daar aangekomen was het niet normaal heet. Het was tegen de 40 graden aan en ik dacht ik neer ging. Vooral na de eerste coaster die ik had gedaan. Ik heb niet zoveel gedaan omdat het gewoonweg te warm was. Ik weet dat ik het eerder heb gezegd maar vandaag was het echt echt niet normaal.

 

Er waren hier 6 achtbanen.

Waaronder een stand-up coaster. Die wilde ik al eerder doen, maar die bleek heel ruig dus heb ik hem overgeslagen. Maar hier over die hier stond waren goede reviews, dus heb ik hem gedaan. Erg raar eigenlijk om soort van staand de achtbaan te doen. En verder was er eigenlijk nier zoveel supernieuws ofzo. En snel na die achtbanen terug de auto in naar de airco!!!

 

Ongeveer een halfuur voordat we aankwamen werd ik even wakker, uit mijn standaard auto-coma en keek ik even mijn raam uit. En wat ik zag was echt de moeite waard om wakker te worden, de skyline van Cincinnati. Ook deze stad heeft een aantal gebouwen die erg bijzonder zijn.

 

En na dat halfuurtje kwamen aan bij onze hotelkamer. Ik was moe, en iedereen eigenlijk. Dus gingen we boodschappen doen, eten en weer naar bed. Eindelijk ontbijt tot 10 !!!! (soort van uitslapen :P)

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
ze zijn echt gek op hun eiegn vlag
ze zijn echt gek op hun eiegn vlag
echt schandelijk !!!!
echt schandelijk !!!!
Kings Mills
photo by: Fairy-dust
Resources Reviews