The mall of America

Chaska Travel Blog

 › entry 15 of 25 › view all entries
Ontbijt bij Starbucks

Vanochtend konden we lekker uitslapen. Tenminste mijn zus nam de tijd om te sporten en te zwemmen in plaats van lekker uit te slapen. Nou ik wist het wel hoor, al was het wel jammer dat ik 2 dagen niet kon zwemmen maarja.

Vandaag zouden we naar The Mall of America gaan! Woehoe shoppen :P Nouja in een mall met allemaal hele dure kleding was er voor mij geen super shop dag bij, maar wel leuk om te kwijlen bij al die mooie kleding. Maar ik heb wel cadeautjes voor andere gekocht. Ongeveer de hele dag zijn we lekker gaan shoppen, en ’s avonds bedachten we om eerst even terug naar het hotel te gaan om te zwemmen en daarna naar het hard rock cafe, maar jammer dat ging dus niet door!

Eenmaal klaar bij de mall, was het idee nog gekomen om nog naar de Steve & Barry’s te gaan.

Deze winkel zat niet in de mall, dus we moesten nog even een stukje rijden. En bij de Steve & Barry’s was het weer leuk om al die lage prijsen weer te zien. Ik ben denk ik ongeveer 1000x heen en weer van de paskamer en de kleding rekken gelopen. En natuurlijk kregen we ook weer een opmerking, dat ze onze taal leuk vonden! (de verkoper bij de pashokjes :P) Ik heb bij deze winkel 3 dingen gekocht. Ik wilde heel graag een broek van de lijn van Sarah jessica Parker kopen, maar de pasvorm was echt afschuwlijk, zelfs van de jeans van SJP EN Amanda Bynes’s lijn ik dacht dat ik gek werd! Dus geen nette broek of jeans jammer dan.

Na de Steve & Barry’s gingen we nog even terug naar de Mall omdat, in de mall was een golfbaan, pretparkje, aquarium, en nog veel meer (naast miljoen winkels :P), en 1 achtbaan deed het niet die Midas natuurlijk nog heel erg graag wilde doen. Dus daarom reden wij weer terug naar de Mall. En na daar die ene achtbaan(tje) gingen we meteen door naar het Hardrock cafe. Het blijft leuk zo’n cafe. En wat nog het leuks was, was dat het echt midden in downtown Minneapolis lag. En daar heb ik een t-shirt van mijn ouders gekregen die ik graag wilde hebben.

En daarna waren we echt gevloerd :P

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ontbijt bij Starbucks
Ontbijt bij Starbucks
poesjes in een dierenwinkel
poesjes in een dierenwinkel
nog meer poesjes in een dierenwink…
nog meer poesjes in een dierenwin…
een van de achtbanen in de Mall
een van de achtbanen in de Mall
Cutie, en Princess
Cutie, en Princess
in het Hard rock cafe
in het Hard rock cafe
Minneapolis
Minneapolis
Chaska
photo by: ecnb